DRUGAČIJI OD DRUGIH

Popularni festival produžuje sezonu na Pagu: Evo koje poznate DJ zvijezde vas očekuju

Od 19. do 23. na popularnoj plaži Zrće očekuje vas pravi glazbeni spektakl - We Still Dance festival dovodi DJ zvijezde s kojima ćete zaboraviti da se ljeto bliži kraju.

Boutique festival We Still Dance drugačiji je od drugih. Prvo izdanje novog ljetnog Festivala, koji zasigurno produžuje sezonu zabave, počinje od 19. do 23. kolovoza na ovog ljeta najpoznatijoj plaži zabave na svijetu Zrću. Već je prvo izdanje izazvalo veliku pozornost pa je ostalo mali kontigent slobodnih ulaznica. Festival se održava uz sve epidemiološke mjere, a na sva događanja mogu ući samo osobe koje imaju EU Covid certifikat ili negativan test.

image
Prvo izdanje Festivala počinje od 19. do 23. kolovoza.
PR

„Za dva dana očekuje nas prvo izdanje Festivala. Sve je spremno, izvođači su počeli stizati na otok Pag. Veliku pažnju posvećujemo epidemiološkim mjerama te smo poduzeli sve kako bi se gosti osjećali sigurno. Zabava uz neke od najboljih svjetskih techno DJ-a može početi!“, izjavila je Lana Borić iz We Still Dance festivala.

Čitajte i: Zagreb i riječki bend i dalje se vole: Jonathan priređuje spektakl u dvorištu akademije likovnih umjetnosti

Na ovoj boutique glazbenoj avanturi posjetitelje će nakon gotovo dvije godine razveseliti nastup jedne od omiljenih DJ zvijezda, Švicarke Sonja Moonear. Ova talentrana i šarmantna dama čiji se hitovi puštaju od Brazila pa sve do Njemačke, Švedske i brojnih drugih party destinacija s nestrpljenjem očekuje ponovni susret i nezaboravnu zabavu s hrvatskom publikom.

image
Na ovoj boutique glazbenoj avanturi posjetitelje će nakon gotovo dvije godine razveseliti nastup jedne od omiljenih DJ zvijezda.
PR

Na We Still Dance festivalu nastupit će i jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice, Amerikanac Seth Troxler koji je srca milijunske publike osvojio svojim najraznovrsnijim setovima i enciklopedijskim znanjem od ranog Chicago housea i minimal techna do indie rocka i ambijentalne glazbe. Uz Sonju i Setha, u pet festivalskih dana posjetiteje će zabavljati Andrea Oliva, BEC, Luigi Madonna, Enzo Siragusa, tINI, Marko Nastić i Marin Biočić.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Papaya, Noa i Kalypso, opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

image
Festival se održava uz sve epidemiološke mjere.
PR

Čitajte i: PipsChips&Videoclips rasprodali koncert pa dodali još jedan, Ripper obećaje spektakl: ‘Hajmo, skršiti i to dvorište‘

Iza We Still Dance festivala stoji poznati hrvatski event brand We Love Sound, koji kao organizator stoji iza jednog od najboljih svjetskih festivala - Sonusa i omiljenog zagrebačkog događaja We Love Sound Open Aira.

image
Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Papaya, Noa i Kalypso.
PR

Dnevne i festivalske ulaznice mogu se kupiti putem stranice https://we-love-sound.com/we-still-dance te u sustavu Entrio.hr. Mali broj ulaznica bit će dostupan na blagajni na samom ulazu na Festival.

Linker
19. travanj 2024 19:49