nova monodrama

Tarik Filipović predstavlja Sex i glad, postat će doktor seksologije

Ovaj je put njegov fokus s nogometa prešao na - seks. Postat će profesor i plejboj koji će publiku voditi na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmova iz područja seksualnosti.

Svestrani Tarik Filipović, nakon autorske monodrame ''Ćiro'' o našem najslavnijem treneru Miroslavu Blaževiću, sada ponovo kao autor i jedini izvođač izlazi na scenu, ali s dijametralno suprotnim sadržajem. Ovaj put njegov fokus s nogometa prešao na - seks. Radi se o monodrami ''Sex i glad'' u režiji Marija Kovača, čija će se premijera odigrati večeras, 12. lipnja, na ljetnoj pozornici u Lori u Splitu.

Tarik Filipović u predstavi igra doktora seksologije, profesora i plejboja koji će publiku voditi na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmova iz područja seksualnosti.

Ovu bez sumnje duhovitu monodramu, Tarik je počeo raditi prije početka pandemije u suradnji s prerano preminulim glumcem i redateljem Sašom Anočićem i nakon dvije godine konačno će profesor Udo stati pred publiku. A kako je glumac najavio - publici stižu odgovori na – Sve što niste znali o sexu, a niste se usudili pitati…

A osim veselja zbog premijere koja je dugo čekala da ugleda svjetlo dana, Tarik Filipović ovih dana ima i drugi razlog za slavlje. Na netom završenom 21. Festivalu BH drame u Zenici, jučer je dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarene za ulogu u predstavi ''Da sam ptica'' redateljice Arije Rizvić.

Linker
15. travanj 2024 10:45