predivno

Napušteni raj u Istri! Kotli su hit na Instagramu, a u njihovu ljepotu zaljubila se i Izabel Kovačić

Poduzetnica Izabel Kovačić poznata je kao žena koja diktira trendove. I to ne samo u modnom svijetu. Ovog puta na njezinoj mapi našli su se Kotli.

Izabel Kovačić ne miruje dok joj se suprug s reprezentacijom bori za osminu finala na Europskom nogometnom prvenstvu. Dok je Mateo na terenu, njegova supruga zaposlena je snimanjem kampanje za svoj brend Lunilou. Obiteljskom poslu, koji vodi sa svojom sestrom, Izabel je jako posvećena pa trenutno boravi u Istri - i to na zaista čarobnoj lokaciji.

I u pravu je Izabel, čemu odlaziti na drugi kraj svijeta kada takve ljepote imamo u vlastitoj zemlji?

Kotli su nova hit destinacija na društvenim mrežama, a neće popularnosti ovog sela odmoći ni objava uspješne poduzetnice i trendseterice.

Čitajte i: Adrenalinska avantura u Slavoniji: Na Papuku je više od 200 km staza, a u ponudi imaju i lungić u šumskom voću

Čitajte i: Nigdje ne bismo radije bili: Ovo su najljepše plaže na našem Jadranu i želimo tamo već danas

Čitajte i: Jezera, šume i livade u metropoli: Donosimo nekoliko idealnih lokacija za piknik u vrućem Zagrebu i okolici

Čitajte i: Zalasci sunca u kupoli na otočiću gdje nema baš nikoga! Genijalan koncept odmora na rijeci Uni

Nenaseljeno selo nalazi se istočno od Buzeta, u dolini Rečine, čije vode nakon spajanja s pritokom Dragom, tvore rijeku Mirnu. Mirna je u kamenom vapnencu napravila kotlaste udubine - 'bazene', a po njima je ovo selo dobilo ime. U njemu četrdesetak godina ne živi nitko, no i dalje ga mnogi posjećuju i dive se ljepoti kakvu samo netaknuta priroda može dati.

Linker
19. travanj 2024 05:54