Matej Dokić
ZAVIRITE NA SNIMANJE

Tara Thaller, zvijezda Glorije IN Specijal: 'Mislila sam da će mi gluma biti samo hobi, a danas me ljudi zaustavljaju na ulici'

Uoči odlaska u New York, gdje će snimati film 'Hungry Saints', zagrebačka glumica u modnom editorijalu za Gloriju IN Specijal, pokazala je sva svoja stilska lica. Zavirite na snimanje editorijala, na kojem nam je otkrila svoje planove, hoće li ponovno zapjevati s Dinom Jelusićem i kada je shvatila da je gluma njezin poziv.

Zagrebačka glumica Tara Thaller (21) osvojila je publiku pjevajući s Dinom Jelusićem u showu "Zvijezde pjevaju", ali njezin strelovit uspjeh zapravo je započeo HBO-ovim serijalom sudbonosnog imena "Uspjeh" u režiji Danisa Tanovića. Od tog angažmana ponude su se samo nizale, osobito nakon medijske pažnje koju je dobila zahvaljujući duetima s Dinom. I dok je neumorno pozirala našem fotografu na snimanju editorijala za novi, jubilarni broj Glorije IN Specijal, Tara nam je spremno odgovorila na sva naša pitanja - od toga hoćemo li je još koji put vidjeti kako nastupa sa svojim partnerom iz showa pa sve do toga zbog koje je uloge potegnula sve do New Yorka.

Zavirite na snimanje s Tarom, a modni editorijal provjerite u novom broju Glorije IN Specijal koji je u prodaji od 27. svibnja!

Uz novi broj na dar svim čitateljima su Marvis paste za zube: odaberite jedan od neočekivanih okusa - Cinnamon Mint, Whitening Mint, Classic Strong Mint ili Amarelli Licorice - i transformirajte jednostavnu rutinu pranja zubi u jedinstveno iskustvo.

Linker
14. travanj 2024 18:54