Getty Images/iStockphoto
Nema boljeg

Upoznajte biljni keratin - super sastojak za obnovu suhe i oštećene kose

Njega oštećene kose posebno je važna u ovoj novonastaloj situaciji u kojoj se svi nalaze, kad su boravak u zatvorenom prostoru, manjak svježeg zraka i stres uzeli svoj danak koji utječe na strukturu i kvalitetu kose. Pronašli smo sjajnu liniju proizvoda koja će kosi vratiti potrebnu živost i pripremiti je za ljeto.

Biljni keratin nove generacije, sličan prirodnom keratinu kose glavni je sastojak PhytoKeratine linije za njegu oštećene kose, koja se sastoji od tri proizvoda - obnavljajućeg šampona i maske za oštećenu kosu te termo zaštitnog obnavljajućeg spreja.

Kao i svi proizvodi za njegu kose iz laboratorija Phyto, tako i PhytoKeratine linija zadovoljava visoke kriterije ekološke svijesti, kombinirajući samo najbolje botaničke sastojke uz svesrdnu pomoć znanosti.

Obnavljajući šampon i maska za oštećenu kosu obogaćeni su kompleksom hidroliziranih proteina biljaka kvinoje, lupine i graška, s izuzetnim hidratizirajućim i obnavljajućim svojstvima te sadrže i ekstrakt divlje maćuhice, poznat po svojim omekšavajućim i hidratizirajućim svojstvima.

Tri proizvoda za maksimalan učinak

Šampon čisti i vraća snagu oštećenoj i lomljivoj kosi, oslabljenoj svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, ravnanjem). Njegovim redovnim korištenjem, kosi se vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

Promo
Phyto šampon za oštećenu kosu

Maska za kosu iz PhytoKeratine linije dodatno sadrži i rižine ceramide koji zaglađuju ljuskice i ispunjavaju mikrooštećenja na vlaknima kako bi ojačali osjetljivu kosu. Redovnim korištenjem oštećena vlakna kose se dubinski popravljaju te se kosi vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

Promo
Phyto maska za oštećenu kosu

PhytoKeratine termo-zaštitni obnavljajući sprej obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi kako bi kosa bila svilenkasta, meka i sjajna. Njegova ekskluzivna formula trenutačno djeluje i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju.

Promo
Phyto termo zaštitni obnavljajući sprej za oštećenu kosu

Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine. Ekstrakt biljke yun zhi sadrži proteine koje se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi - unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.

Proizvode iz laboratorija Phyto moguće je pronaći u Müller poslovnicama, u svim bolje opskrbljenim ljekarnama te na web shopu Delmerion.

Čitajte i:

Svi plaču za frizerima, jedino one bojaju kosu kao lude: Slavne dame isfurale su nijansu koja ne stoji svima

Poznata frizerka uskače u pomoć: Njezin video podučit će vas muškom šišanju u trenu

Unesite svježinu u look 'za po doma': Obožavat ćete ove dvije jednostavne i brze frizure za svaki tip kose

Linker
12. travanj 2024 21:28