sephora.com
NIRVANA

Mary-Kate i Ashley Olsen lansirale dva nova mirisa

Svoje prve mirise lansirale su još 2003. godine pod imenom Mary-Kate and Ashley One i Two. Deset godina kasnije slavne blizanke Olsen kreirale su dva nova parfema pod brendom Elizabeth and James, jednostavno nazvanih Nirvana Black i Nirvana White. Parfemi u chic bočicama uskoro su postali jedni od najprodavanijih, a za sve obožavatelje dizajnerice su svoju Nirvana kolekciju sada obogatile s dva nova: Nirvana Bourbon i Nirvana Rose.  

– Ne razlikuju se mnogo od prvih parfema iz kolekcije. Dolaze iz istog, nostalgičnog svijeta. Rose sadrži esenciju majske ruže, dok Bourbon ima ton bourbon vanilije pa je malo snažniji i bogatiji – otkrila je Mary-Kate Olsen i dodala da novi parfemi, za razliku od Black i White linije, reflektiraju šarenu, zaigranu stranu života.

– Kolekciju parfema započele smo s dva mirisa jer smo željele da žene mogu birati pa sada proširujemo taj izbor – izjavila je Ashley uoči lansiranja novih parfema koji su ekskluzivno dostupni na Sephora.com po cijeni od 65 dolara.

Elizabeth and James Nirvana Rose and Elizabeth and James Nirvana Bourbon. Now available online exclusively on sephora.com.

A photo posted by ELIZABETH AND JAMES (@elizandjames) on Aug 1, 2016 at 6:25am PDT

Linker
25. travanj 2024 11:55