Srećko Rundić
Srećko Rundić

TAJNA JE...

Kile ne idu dolje? Trenerica Maja Čustić otkriva najveće neprijatelje u postizanju tog cilja

Maja Čustić, trenerica četvrte sezone showa 'Život na vagi' osmislila je prvi fitness izazov 'Shape-up Wedding Challenge' za mladenke. Obećaje, u osam tjedana mladenke će u potpunosti zablistati za najvažniji dan u životu...

"Ne postoji zlatno pravilo koje bi vrijedilo za svaku ženu jer o puno faktora ovisi koliko i kojom brzinom će se gubiti tjelesna masa. Fizičko stanje osobe, njena dob, način života, prehrana, motiviranost i ustrajnost su najvažniji čimbenici, a mi smo tu za njih da ih usmjeravamo i pomažemo im u procesu promjene", pojašnjava te dodaje: "Ovaj program sadrži osam tjedana treninga uz privatnog trenera, nutricionistički plan prehrane, vođenje dnevnika prehrane, praćenje i mjerenje ostvarenih rezultata uz savjete i potporu tijekom cijelog procesa preobrazbe tijela. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u vrhunski opremljenoj teretani u centru Zagreba, a subota je rezervirana za ‘topljenje’ u prirodi uz ugodno druženje", rekla je Maja Čustić za RTL televiziju.

Promo RTL

Na ideju je došla njezina dugogodišnja prijateljica i klijentica Ivana Bilić.

Prijedlog joj se odmah svidio, a ubrzo je prerastao u poslovnu suradnju. Okupile su tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, jer ovo nisu samo uobičajeni treninzi u teretani, nego strateški osmišljeni plan i program s individualnim pristupom.

Srećko Rundić

Maja Čustić svojim dugogodišnjim radom motivira ljude da budu najbolja verzija sebe kroz pažljivo osmišljene programe treninga.

"Najveći potencijalni 'neprijatelji' u ostvarenju rezultata su nestrpljivost te manjak motivacije i ustrajnosti, posebno kod osoba koje nisu prije bile fizički aktivne i tek im se treba dogoditi 'klik' u glavi. Upravo zato smo osmislile program u kojem je kroz zabavu i druženje te prilagođeni plan prehrane i treninga svakome garantiran uspjeh, bez obzira na njihovo prijašnje iskustvo i stanje u kojem kreću s našim programom", kaže Maja koja opet surađuje u showu "Život na vagi".

Vedran peteh
 

A iako je tek ovog tjedna na društvenim mrežama objavila da ima novi program, interes klijentica već je ogroman.

 

"Reakcije su odlične i prijave nam stižu sa svih strana. Čini se da puno njih želi promjenu, a ovaj program im je došao kao izvrsni 'push' kojeg su čekale", zaključuje Maja.

Plan prehrane sadržava konkretne, jednostavne recepte koje svatko od vas u svakom trenutku može bez problema pripremiti, sastavljene od namirnica koje su lako dostupne u svakom dućanu prehrane. Dosta je bilo planova koji sadržavaju skupe namirnice koje je nemoguće pronaći i kompliciranih recepata za koje nitko uz realan tempo života, a pogotovo uz planiranje svadbe, nema vremena.

Program u vrijednosti od gotovo 7.000 kuna svatko zainteresiran i motiviran može dobiti po cijeni od 2.490 kuna. Pa eto, da ne bude da niste znali...