Danijel Brezak
Kakvo izdanje

Vannino izdanje oduševilo sve nakon karantene: 'Ispada da lajkam sebe, ali zapravo lajkam tvoj make-up'

Za snimanja i nastupe pjevačica kaže da se uvijek prepušta vizažistima. "Nikad im se ne petljam u posao, samo dam do znanja da volim jaču šminku i da mi je samo važan konačni dojam", rekla je jednom prilikom poznata glazbenica.

"And we are back! Nakon više od mjesec dana karantene, nježan i prozračan makeup za “moju” dobitnicu Porina", napisala je jedna je od vodećih hrvatskih vizažistica Sanja Agić kraj fotografije pjevačice Vanne koja je sve oduševila svojim izgledom. Nježan make-up odlično joj pristaje. Na objavu je reagirao i model...

"Gle, ispada da lajkam sebe, ali zapravo lajkam tvoj make-up!", komentirala je Vanna koja se počastila šminkom nakon popuštanja mjera protiv korona virusa. Pjevačica je nedavno dobila nagradu Porin za Najbolji album pop glazbe. Album "Izmiješane boje" je, kako sama glazbenica kaže, skup izmiješanih boja melodija i stihova, a većinski ga potpisuje upravo ona. Glazbeni producenti su Goran Kovačić i Ante Gelo.

 Zagreb, 120919.
 Bogoviceva , Nova ploca.
Vanna,  promocija novog albuma 
Na fotografiji: Vanna.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Vanna

"Ja sam vrlo posvećena svojoj obitelji, ali znam da ne bih mogla bez bavljenja glazbom i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim kako sam si to samo umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. To mi je uspjelo", rekla je Vanna o obiteljskom životu prije nekoliko godina za magazin Gloria.

Spica / Zagreb 18.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Vrdoljak Vanna i suprug Andrija Vrdoljak


Čitajte i:

Vanna i The Frajle pripremaju stari hit na novi način

Zagrebačku publiku oduševio Andrea Bocelli, a legendi se na pozornici pridružila i Vanna

U dvoje je slađe - Vanna slavila uz supruga

Linker
18. travanj 2024 19:00