privatni album
ne boji se promjene

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Trendi siva boja kose Danijelu Dvornik odlično joj pristaje, a komentari na društvenim mrežama su tako dobri da je zbog laskavih komplimenata pratitelja na sedmom nebu.

"Eto, makeover je gotov. Ja sam prezadovoljna jer će od sada održavanje kose u prirodnu boju biti puno lakše. Ovu boju osjećam kao svoju", napisala je Danijela Dvornik kraj fotografije gdje se naglasila da je žena koja ima preko pedeset godina. "Ne bi vam uopće dala pedeset godina. Super vam je ova nova boja!, stoji u komentarima.

Nijansa njezine poluduge kose je pomodno siva. Bojenje kose u sivo trend je koji vlada godinama, a riječ je o složenom proces. Vrlo je teško bez stručne pomoći dobiti željeni rezultat, zato se Danijela prepustila u stručne ruke.

Prošle godine u listopadu Danijela Dvornik je svoju platinastu kosu obojila ružičasto. Tada se odlučila za strawberry blond odnosno nježnu ružičastu boju kose. Uvijek je voljela eksperimetnirati kao i njezina kći Ella Dvornik.

privatni album

Nakon karantine nedavno je makeover napravila i Ella. Pratitelji nisu mogli sakriti koliko im se sviđa nova frizura te koliko svježe Ella izgleda s nekoliko plavih pramenova koji su joj dodatno istaknuli lice.

2018. je Danijela za Gloriju progovorila o bolnoj desetoj obljetnici smrti supruga Dine Dvornika.

Danijela Dvornik

"Prvih pet godina bih najradije zaboravila. Bilo je to uistinu teško razdoblje. Činilo mi se da se stalno vrtim na mjestu, unatoč tome što sam se jako trudila da nastavim sa životom. Ni u čemu nisam pronalazila mir i zadovoljstvo. Iako su obitelj i bliski prijatelji bili uz mene, dugo sam se borila s osjećajem napuštenosti i praznine, koji su najgori demoni kad ostanete bez bliske osobe. Dino i ja smo zajedno proveli dvadeset i jednu godinu, od čega devetnaest u braku. Imali smo vrlo bogat i živopisan život, a onda sam preko noći ostala sama. Na koncu, svog muža nisam ni stigla oplakati', rekla je Danijela.

/ Gloria arhiva


Čitajte i:

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Danijela Dvornik: Prikazat ćemo Dininih 20 godina muke i rada

Danijela Dvornik: Filerom sam s lica 'skinula' 10 godina

Linker
16. travanj 2024 12:23