Getty Images
VRIJEME JE ZA SERIJE

Odgovori na ova pitanja otkrit će što bi on napokon mogao pogledati u tvom zagrljaju bez gunđanja

Ovih dana svi se poigravamo nazivom klasika Gabriela Garcíje Márqueza, Ljubav u doba kolere, zamjenjujući, dakako, koleru koronom. Možda je na prvu neukusno, no korona će zbilja zadati udarac na ljubav u ovim karantenskim situacijama. Parovi koji skupa žive suočit će se s neprestanim boravkom na istom mjestu, a u različitim poslovnim situacijama, dok će oni razdvojeni patiti od udaljenosti.

Mi smo se ipak fokusirali na one koji karantenu provode pod istim krovom, vođeni riječima sociologa: "Karantena bi nam mogla donijeti baby boom ili povećani broj brakorazvodnih parnica."

Za vrijeme ove iznimne situacije bit ćemo zarobljeni u kućama, svatko za svojim laptopom (ukoliko vam je omogućen rad od kuće) i to u potencionalno stresnim (poslovno uvjetovanim) situacijama.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

A onda kad radni dan završi opet ćete biti skupa i u slobodno vrijeme, a jedino što ćete moći napraviti je da naizmjenice izlazite sami u kratke šetnje. Napominjemo, ukoliko izlazite van iz kuće, strogo se pridržavajte uputa Kriznog stožera.

Karantena bi mogla pogoršati ono što se parovima često događa - rat oko daljinskog upravljača. Bilo da češće gledate tradicionalne televizijske kanale ili preferirate streaming servise, teško je pronaći seriju koja će vas oboje zadovoljiti. No na tržištu je zbilja velik izbor serija u kojima (bez obzira na razloge), možete uživati oboje i to - zajedno!

Odgovorite nam na pitanja poput onih koji žanr najviše volite i kako inače volite provoditi svoje slobodno vrijeme, a mi ćemo vam na kraju kviza ponuditi rješenje.

Vjerujte nam, radi se o istinski dobrim naslovima...

Linker
14. travanj 2024 21:51