Fora

Detalj koji se mora primijetiti: Edina Pličanić ovog ljeta nosi badić drugačiji od svih

Zagreb, 010710.
Edina Plicanic, primabalerina.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX
Poznata po gracioznosti i ženstvenom stilu, primabalerina Edina Pličanić svoje je pratitelje oduševila zanimljivim kupaćim kostimom, a sve zbog detalj koji zapinje za oko.

Primabalerina zagrebačkog HNK-a  Edina Pličanić (41) i na plaži je posebna, a sve svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševila je neobičnim badićem koji na sebi ima zanimljiv detalj - 3D leptira.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#onthebeach #

Objavu dijeli Edina Pličanić (@pli_cho)

 

Riječ je o atraktivnom modelu talijanskog brenda Chiarugi koji, priznala nam je, obožava. "Imam nekoliko njihovih badića i svi su neobični. Doista su posebni i divni", rekla nam je poznata umjetnica. Riječ je o brendu koji kupaće kostime izrađuje neobičnim tehnikama. Naime, ova obiteljska tvrtka s dugom tradicijom na kupaće rekvizite aplicira "ukrasne predmete" kao što su ogrlice, narukvice, naušnice, remenčići.

promo chiarugi

promo chiarugi

 

promo chiarugi


Nagrađivana primabalerina zagrebačkog HNK-a u 38. godini postala je majka sinčića Zenona, ime je dobio po grčkom filozoru, a zajedno su mu ga odabrali njegov otac njujorški glazbenik Mischa Lipovsky i ona. Trenutno se odmara u Starom Gradu na Hvaru, a imala je radno ljeto. Naime, u Dubrovniku je organizirala Masterclassove za mlade balerine od 10-13 godina s kojima je radila i njima je apsolutno oduševljena.

 

Edina svaki slobodni trenutak provodi s obitelji, a ljetni laganiji ritam odlično joj odgovara. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Edina Pličanić (@pli_cho)