Bjork
 BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ostala vjerna sebi

Haljina na hlače, cipele za zamisliti se: Björk i s 55 godina fura svoj modni film

Islandska glazbenica poznata je po svom specifičnom modnom potpisu, a vjerna mu je čak i kada šopingira ulicama New Yorka.

Islandska glazbenica poznata je po svom specifičnom modnom potpisu, a vjerna mu je čak i kada šopingira ulicama New Yorka.

Alternativka Björk oduvijek je vjerna sebi, a jedino što za nju sigurno možete tvrditi jest da konvencije neće slijediti. Ni u čemu, a tako ni u odijevanju. 54-godišnja Islanđanka u nedjelju se prošetala New Yorkom u društvu svoje 17-godišnje kćeri Isadore, a tom prilikom Björk (54) je nosila ružičastu oversize jaknu i cvjetnu haljinu te crne cipele na platformu.

New York, NY  - Bjork and her daughter Isadora make a rare public appearance while hailing a cab after doing some shopping in Manhattan's Soho area.

BACKGRID USA 19 JANUARY 2020, Image: 493663349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majka dvoje djece protiv hladnoće se borila i crnim hlačama ispod cvjetne haljine. U osebujnom outfitu šopingirala je New Yorkom, a društvo joj je pravila ležernije odjevena Isadora. Kćer je glazbenica dobila u braku s Matthewom Barneyjem, od kojeg se razvela 2013. godine, nakon što su 13 godina proveli u braku.

Bjork and her daughter Isadora make a rare public appearance while hailing a cab after shopping in Manhattan's Soho area.
19 Jan 2020, Image: 493662528, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Bjork

Na svom albumu iz 2015. godine Björk je dala naslutiti da je razlog bračnog kraha bila Barneyjeva nevjera. Iste godine u intervjuu je pjevačica rekla da joj je razvod bio najbolnije životno iskustvo. Inače, šopingom se Björk počastila nakon što je potpisala suradnju s Microsoftom.

Linker
26. travanj 2024 07:42