ODAKLE JOJ IDEJA?

Kad je palo sušilo za odjeću, Bjork je odlučila riješiti situaciju na - urnebesno smiješan način

Ona i njen pseći brat Zoltan bili su štićenici osječkog azila, a sada su, tvrdi njihov vlasnik, sretno udomljeni i debeli
 Facebook

Zoltan i Bjork jednom davno su bili u osječkom azilu, a sad su, kako stoji na njihovoj službenoj Facebook stranici 'sretno udomljeni i debeli'. Njihovi obožavatelji prate avanture tog čupavog dua i redovno se oduševe stvarima koje dožive. No, zadnja objava je zaista posebna - i urnebesno smiješna.

- Ležim ja tako i upijam sunce kad odjednom veš odlučio da prilegne i ajd' sad što ću jadna kako da ja taj problem riješim - stoji u opisu snimke koju je snimila nadzorna kamera.

Na njoj vidimo kako se Bjork bezbrižno sunča u dvorištu, no onda se sruši sušilo puno odjeće. Zaista, samo od sebe, nije ona imala prste, pardon, šape u tome. No, kad se sušilo već onesvijestilo, morala je ona doći vidjeti što se to točno događa na njenom terenu i kakve se to neobične radnje događaju.

Prva inspekcija joj nije bila dovoljna, pa je došla i drugi put u provjeru. Bilo joj je jasno da nešto treba poduzeti, pa je nakon kratkog promišljanja učinila nešto toliko nevjerojatno i smiješno da vam to ne smijemo otkriti - morate je vidjeti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:38