Sarajevo Press
Sarajevo Press

Tara Thaller kao zamamna Bondova djevojka

dašak glamura

Kao s holivudske premijere: Judita i Leona blistale u domaćem dizajnu, ali Tara je bila pravo iznenađenje

Četvrta večer jednog od najvažnijih regionalnih filmskih događaja zračila je glamurom Hollywooda. Domaće glumice svojim kombinacijama za crveni ćilim nisu razočarale niti ovoga puta.

Leona Paraminski, Judita Franković ili Tara Thaller, teško je odlučiti koja od domaćih glumica ima najglamurozniji stajling za crveni tepih SFF-a. Glumice su pokazale raznolikost na crvenom ćilimu, svaka noseći kreaciju drugačijeg stila.

Plavokosa glumica Leona Paraminski složila je wet look, sa zalizanom frizurom i dugom haljinom s perlama u metalik boji, a kombinaciju je zaokružila zlatnim sandalama s remenčićima. Pridružila se kolegama iz kriminalističke serije "Senke nad Balkanom".  Njezina kolegica i jedna od ponajbolje odjevenih dama na našoj sceni, Judita Franković odabrala je haljinu s potpisom Twinsa, a isto dizajnersko ime potpisuje i haljinu mlade glumice Tare Thaller, zapamćene po ulozi u seriji HBO-a, "Uspjeh". Na Sarajevo Film Festivalu ove godine gošća je Talent Campusa.

Sarajevo Press

Leona Paraminski kao diva starog Hollywooda

 

Judita je crvenu kosu skupila u visoku punđu i odjenula haljinu nježno žute boje s velikim volanom i tankim crnim pojasom. Tara je s druge strane igrala na kartu seksepila i odlično nosila narančastu slip haljinu s visokim prorezom, a dodatno ju je začinila sandalama u žutoj boji.

Sarajevo Press

Judita Franković u ženstvenoj haljini za bal

Sarajevo Press

Tara Thaller kao zamamna Bondova djevojka

Pred nama su još tri dana Sarajevo Film Festivala, održava se do petka 23. kolovoza, a u narednim danima nas očekuje još zanimljivih kreacija iz susjednog Sarajeva koje će nam servirati domaće dame.