Getty Images, Reuters
najbolje odjevene

Najbolja izdanja s dodjele Emmyja: Dvije glumice stigle u gotovo istim haljinama, a Majka Zmajeva pokupila sve pohvale

Svečana dodjela televizijskih Oscara održana je sinoć u Los Angelesu. Na crvenom tepihu prevladavale su svečane toalete i kreacije, a veliki broj poznatih dama imali smo prilike vidjeti u kreacijama Louisa Vuittona.

Crveni tepih na Emmy dodjeli nagrada bio je pun odvažnih i ženstvenih modnih izdanja - od Zendaye koja je izgledala poput Otrovne Ivy u zelenoj dugoj haljini, pa do Emilie Clarke koja je pažnju privukla dubokim dekolteom i dvije glumice koje su na događaj stigle u gotovo istim haljinama.

Glumica Zendaya još je jednom pokazala da je u ranim dvadesetim godinama već postala ikona stila - crvenu kosu pustila je u stilu starog glamura Hollywooda, a zelena boja odlično joj je pristajala. Nosila je custom made haljinu s korzetom koji je laskao figuri i s visokim prorezom, a potpisuje ju dizajnerica Vera Wang. Outfit je upotpunila salonkama iste boje i srebrnim nakitom - visećim naušnicama i narukvicom.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Zendaya attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Zendaya

Majka zmajeva, odnosno glumica Emilia Clarke jedna je od zapaženijih, s kosom smeđe boje i plavom haljinom dubokog V izreza u kojoj nije izgledala vulgarno. Upečatljivu haljinu krasi tanka traka u struku od koje je složila mašnu i potpisuje ju je Valentino. Viseće naušnice bile su dovoljni dodatak izdanju kojim je privukla pažnju.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Emilia Clarke attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Emilia Clarke

U odvažnoj kombinaciji ružičaste i crvene na događaj je došlo nekoliko dama - kombinacija ove dvije boje iznenađujuće je bila najzastupljenija, a Mandy Moore i Susan Kelechi Watson pozirale su u gotovo istim haljinama - Moore u onoj Brandona Maxwella, a Kelechi Watson u Badgley Mischka haljini. Obje kreacije krase otvorena ramena i naglašeni rukavi ružičaste boje, a djevojke su bez problema uz smijeh i zajedno pozirale na crvenom tepihu.

Ženstvene boje poput crvenih i ružičastih birale su mnoge dame, poput glumice Sandre Oh i Catherine Zete Jones i tako napravile odmak od inače zastupljenih haljina sa šljokicama ili prozirnim detaljima. Uz crvene i ružičaste, prevladavale su klasične crne kreacije te one u bijeloj boji - Jodie Comer u bijeloj haljini s plaštom je bila modna superjunakinja u Tom Ford kreaciji. Njihova, i ostala najbolja izdanja donosimo u galeriji., a u anketi vas pitamo - tko je imao najbolju haljinu?

Linker
23. travanj 2024 00:31