Nikolina Ristović
 Davor Matota
nove miljenice

Nikolina Ristović opet nosi tenisice u koje se mora gledati, ali neće oduševiti svakoga

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović obožava ljeto jer uvijek posjeti svoju omiljenu Ibizu, a tamo je pokazala svoje nove hit tenisica.

Glomazne tenisice unatoč vrlo nepoželjnom nadimku "dad sneakers" imaju svoje modne poklonike diljem svijeta. Već sezonama modne trendseterice ih kombiniraju uz sve svoje outfite, i one ležernije i sportske, ali i uz glam ljetne haljine. Tenisice nosimo u svim godišnjim prilikama, a Nikolina Ristović ima stvarno famoznu zbirku modela koji ne silaze s modne liste poželjnih stvari u ormaru već nekoliko sezona.

Često u sličnima modelima prošeće zagrebačkom špicom, ali na odmoru na Ibizi je pokazala svoje nove favorite u kolekciji: fluorescentne tenisice Stelle McCartney koje koštaju 1800 kuna.

Spica / Zagreb 02.07.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristovic ex Pisek
Davor Matota
Nikolina Ristović

Spica / Zagreb 01.07.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristovic ex Pisek
Davor Matota
Nikolina Ristović

Tenisice u duginim bojama izabrala je nositi tijekom odmora na Ibizi dok je sa svojim psima odrađivala večernju šetnju.

promo stela mccartney

Radi se o modelu na kojem se izmjenjuju žuta, zelena, plava i ružičasta nijansa - sve u svojim jarkim verzijama. S obzirom na to da su tenisice same po sebi dovoljno upečatljive, Nikolina ih je nosila u kombinaciji s crnim outfitom, odnosno kratkim hlačicama i jednostavnom majicom.

Da se zaljubila u trendi tenisice pokazala je još na prošlogodišnjem modnom događaju kada je stigla u modelu kuće Gucci inspiriranom obućom za planinarenje. Robusne tenisice imaju detalj koji se po želji može skinuti: remenčić ukrašen dragim kamenjem.

Zagreb, 201018.
Studentski centar, Savska ulica.
Modni dogadjaj Bipa Fashion Hr ,platforma za afirmaciju brojnim hrvatskim i regionalnim modnim dizajnerima koji prati velik broj posjetitelja i novinara. 
Na fotografiji: Nikolina Pisek.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / CROPIX

Linker
15. travanj 2024 01:46