Gigi Hadid, Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2019.
 Getty Images
šljokice, baršun, saten, odijela...

Spremni smo za party sezonu: Imamo odlične komade koje nećete nositi samo jednu večer

Kako biste izbjegli šopingiranje u zadnji čas i trenutke očaja kada ne znate što odijenuti na neku od blagdanskih zabava koje nam se opasno bliže, pripremite capsule party kolekciju - imamo prijedloge i s kojim komadima je upotpuniti!

Kako biste izbjegli šopingiranje u zadnji čas i trenutke očaja kada ne znate što odijenuti na neku od blagdanskih zabava koje nam se opasno bliže, pripremite capsule party kolekciju - imamo prijedloge i s kojim komadima je upotpuniti!

Party sezona je pred nama, razdoblje blagdana, zabava i sjajnih modnih kombinacija kuca nam na vrata, a ako se svake godine nađete u sličnom problemu - onome da ne znate što odijenuti, složili smo mini capsule kolekciju koja će biti aktualne ne samo ove sezone, već i sljedeće jer ipak, neki modni trendovi kada je u pitanju blagdansko doba nikada nisu 'out'.

Modne kombinacije za blagdansko doba često odaberemo u žurbi, pritom ne razmišljajući jesu li nosive u drugim prilikama pa u njima zabljesnemo jednom i nikada više. Kako biste izbjegli ovakve situacije, razmišljajte o komadima koji su dugoročna investicija. Za blagdane šljokice nikada nisu loš izbor i uvjek su aktualne. Kombinirajte traperice i šljokičasti top ili pak dugu šljokičastu haljinu i u trenutku ste spremni za party. Slično je i s baršunom koji se nosio 60-ih pa i 90-ih godina, a ove je godine još poželjniji no inače. Zelena, crvena i crna najpoželjnije su boje za ovo doba godine.

Ove sezone nametnuli su se neki i favoriti iz sjene, lako nosivi i u ostalim prilikama, kao što su decentne, no s dozom seksepila satenske haljine, suknje ili bluze. Ne zaboravimo niti na odijela - ona crna, bijela ili u boji za minimalistice, od baršuna ili potpuno posuta šljokicama za modne maksimalistice. Izbor odijela zaista je širok, siluete i krojevi kreću se od strogih do opuštenih pa je lak pronaći model koji lako pristaje određenom ukusu i liniji tijela.

Bogatstvo baršuna

NEW YORK, NY - FEBRUARY 06:  Gigi Hadid walks the runway at the Tom Ford Autumn/Winter 2019 Collection on February 6, 2019 in New York City.  (Photo by JP Yim/Getty Images)
Getty Images
Gigi Hadid, Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2019.

Šljokice na maksimum

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 24: A model walks the runway during the Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on September 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Saint Laurent, Tjedan mode u Parizu

Elegancija satena

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 09: A model walks the runway for Cong Tri during New York Fashion Week: The Shows at Gallery I at Spring Studios on September 09, 2019 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for NYFW: The Shows)
Getty Images for NYFW: The Shows
Cong Tri kolekcija

Moćno u odijelu

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07:  Models walk the runway at the Jovana Louis Spring Summer 2020
at The Stewart Hotel on September 7, 2019 in New York City.  (Photo by John Parra/Getty Images for Jovana Louis Spring Summer 2020)
Getty Images for Jovana Louis Sp
Jovana Louis, Tjedan mode u New Yorku

Linker
26. travanj 2024 06:13