Instagram Nina Badrić
Moda nema pravila

Tenisice na odijelo? Nina Badrić ne mari za pravila, pogledajte kako nosi ovaj neobičan spoj

Iako nikada ne bismo rekli da se ležerna obuća poput tenisica može uklopiti u elegantan poslovni look s odijelom, Nina Badrić je dokazala suprotno. U ružičastom kompletu pokazala je da u modi nema pravila.

Iako je najčešće možemo vidjeti u glamuroznim izdanjima, pjevačica Nina Badrić u zadnje vrijeme obožava nositi odijela, a svoje odjevne kombinacije često dijeli na Instagramu. Odijelo je vječan komad s kojim ne možete pogriješiti kada se radi o poslovnim kombinacijama, ali Nina je ovoga puta napravila pravi modni zaokret.

Ružičasti komad iz Zare nosila je na ni više ni manje nego - tenisice i to one sa zlatnom 'kapicom' marke Adidas. Pojačani model Superstar Adidas je izbacio početkom 2017. te je brzo postao vrlo tražen.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#day1

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Osim Adidasica od oko 700 kuna (mogu se nabaviti na Amazonu), hlača od 299,90 kuna i sakoa od 599,90 kuna, Nina nije nosila apsolutno ništa, čime je pokazala da se ovakvi modeli sakoa nbez problema mogu nositi na golu kožu.

Pjevačica u posljednje vrijeme često nosi odijela pa osim upečatljivog ružičastog, u svojem ormaru ima još nekoliko zanimljivih komada među kojima je i model sa šljokicama na kakav bi se rijetko tko odlučio, ali Nini je savršeno pristajao.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Linker
15. travanj 2024 01:39