PROLJEĆE 2017.

TREND REPORT Plaštevi, odijela i prozirno za mladenke

Profimedia

New York je ponovno bio središte mode – nedavno je završen Bridal Fashion Week na kojem su renomirani dizajneri predstavili najnovije trendove za mladenke. Proljeće iduće godine obilježit će prozirne vjenčanice, gola ramena i jarke boje. 

Bilo je samo pitanje vremena kada će trend prozirnih haljina naći svoje mjesto i u svijetu vjenčanica. Dizajneri su se poigrali najlaganijim čipkastim materijalima i iako su haljine čarobne, mnogi su procijenili da su malo preizazovne za šetnju do oltara. Osim prozirnog, u trendu su i off-shoulder haljine, što ne čudi obzirom da su gola ramena pravi hit ove modne sezone.

Iako odijela i kombinezoni nisu ništa novo u ponudi za mladenke, novi trendovi nalažu da je osnovni sastojak ženstveni detalj poput pepluma, vela ili tunike, a u vjenčanoj modi neizostavni će biti i plaštevi svih oblika i formi. Srebrna je aposlutno dominirala modnom pistom – bilo u sitnim detaljima ili kao dominantna boja, a pravo iznenađenje, za sve one koje ne žele bijelu vjenčanicu, su jarke boje i to u svim nijansama ružičaste.

Nove trendove provjerite u našoj galeriji!

Christian Siriano for Kleinfeld, Bridal Spring 2017, April 18 2016, New York, Image: 282098753, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView
Foto: Profimedia / Profimedia, FirstView

Foto: Foto: Profimedia