Instagram
trendi izdanje

Trudnica sa stilom: Zgodna Zagrepčanka nosi tenisice o kojima svi govore

31-godišnja zagrebačka dizajnerica zadnje dane trudnoće provodi u udobnim tenisicama Kanyea Westa, koje kombinira uz odličnu sweater- haljinu od udobnog pamuka. Tenisice s potpisom Kanye Westa megapopularne su kod trendseterica otkako ih je predstavio u suradnji s Adidasom 2015.godine, a svaki se novi model rasproda u roku od 15 minuta

Marina Matić svojim odjevnim kombinacijama uvijek inspirira, a posebno se iskazala trudničkim outfitima u kojima si je, kao prava modna dizajnerica dala oduška, bez obzira na to radi li se o dnevnim ili večernjim prigodama.

Zgodnu trudnicu koja bi svaki čas trebala roditi, nije zaobišao val 'Yeezy manije' pa se i ona našla među poklonicima tenisica koje Kanye West dizajnira u suradnji sa sportskim brendom Adidas.

Instagram

Svaki model koji slavni reper ponudi na tržištu u treptaju oka nestaje iz dućana pa je posljednje izdanje brend Adidas izbacio u većem broju kako bi se obožavatelji diljem svijeta napokon mogli dočepati svog broja.

Press foto

Osnivačica hrvatskog modnog brenda Larie zaljubila se u model "Adidas Yeezy 350 v2" kojim se pohvalila i na svom Instagram profilu.

Uz 'prestižne tenisice', Marina je odjenula atraktivnu sportsku haljinu od sivog pamuka, s crvenim detaljima na ramenima i narančastim materijalom na porubu, a od modnih dodataka odabrala je same upečatljive komade.

Okrugle sunčane naočale kuće Chloe savršeno su se uklopile u ovaj sportsko luksuzni outfit, baš kao i plosnata Louis Vuitton torbica i bijele sokne s crnim natpisima.

Press foto

"On mršav, a ja debela", napisala je Marina uz fotografiju na kojoj uz supruga Krešu Matića uživa u posljednjim danima trudnoće, na što su joj fanovi i prijatelji poručili da izgleda jednostavno fantastično.

Linker
19. travanj 2024 18:06