ShoeBeDo
ShoeBeDo

Djelić magičnog svijeta

'Harry Potter' kolekcija tenisica stigla u Hrvatsku! Prepoznatljivi motivi i boje oduševit će obožavatelje najpoznatijeg čarobnjaka

Djelić svijeta magije iz popularne franšize "Harry Potter" od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Kolekcija tenisica koju potpisuje Vans uključuje 'slip on' i visoke modele s prepoznatljivim motivima i bojama Hogwarts domova.

Nakon što je uspješno surađivao s nekim od najvećih imena glazbene scene poput Sex Pistolsa, Led Zeppelina i Davida Bowieja, brend Vans je predstavio najnoviju kolekciju koja će oduševiti obožavatelje najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu.

ShoeBeDo

'Harry Potter' kolekcija uključuje tenisice s motivima sva četiri doma iz Hogwartsa, ali su zadržale prepoznatljiv Vans stil. Najpopularniji dom Gryffindor dobio je visoki model tenisica "Sk8-Hi" u Gryffindor bojama te s grbom doma, a njega možemo pronaći i na "Slip On" modelu u bojama Hufflepuff doma. "Authentic model" s Vans kariranim uzorkom predstavljen je u Ravenclaw bojama, dok je Slytherin simboliziran kroz model "Era" i, naravno, zmijski uzorak.

Ako do sada niste odabrali svoj Hogwarts dom, riješite neki od online testova i odaberite svoje tenisice. Barem se na ovaj način možete približiti magičnom svijetu Harryja Pottera!

ShoeBeDo