Izabel Kovačić i sestra Ivana Lučić
 Lunilou
dječja kolekcija

Stigle nove Lunilou vestice, kapice i čarapice od bio pamuka i vlakana bambusa

Među Lunilou proizvodima napravljenim od organskog pamuka i vlakana bambusa možete pronaći vestice za djevojčice, pulovere za dječake, kombinezone za bebe, kao i kapice za bebe i kape s ovratnikom.

Bambusova vlakna su 100 posto biorazgradiva i ekološki su prihvatljiva pa su ih Izabel Kovačić i Ivana Lučić, sestre koje stoje iza brenda Lunilou, odabrale kao osnovni materijal za dječju odjeću koju proizvode, a upravo su predstavile i novu jesensku kolekciju. Kako napominju, Lunilou-ov organski pamuk i vlakna bambusa su materijali s GOTS certifikatom. Svaki proizvod prošao je kroz proces ozonskog pranja nakon same proizvodnje. To osigurava garanciju za potpunu odsutnost svake kemikalije, bakterije, virusa i mirisa koji su tijekom proizvodnje ikako mogli doći u susret s proizvodom.

Lunilou
Vestice Lunilou, 187,50 kuna

Lunilou
Džemperi za dječake od 210 do 225 kuna

Lunilou
kapice s ovratnikom, 82,50 kuna

Kožne mokasine od 100 posto prirodne kože bez kroma prvi su proizvod takve vrste u Hrvatskoj, a ujedno i zaštitni znak brenda i jedan od bestsellera. Omogućavaju djeci da osjećaju tlo ispod sebe i tako se uče balansirati. Na taj način djeca mogu iskusiti pravi osjećaj slobode koja je ključna za djetetov motorički razvoj. Tu su i rebraste dokoljenke i štramplice od organskog pamuka, u predivnim eko bojama. Rastezljive su, pašu uz svaku komabinaciju i često su baš one onaj presudni dodatni detalj koji zaokruži cijeli look.

Lunilou
Mokasine, 300 kuna

Lunilou
Dokoljenke 56,25 kn

Linker
17. travanj 2024 23:44