Pozitivna energija za klijentice

Victoria Beckham dizajnirala hlače s tajnim pretincima za ljekovite kristale

  • 12.07.2018. u 08:07

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

Celebrities arrive for the Dior Homme Menswear Spring/Summer 2019 Fashion Show, part of Paris Men's Fashion Week in Paris, France.
Pictured: Victoria Beckham,Christina Ricci
Ref: SPL5005993 230618 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com
Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com
World Rights, No France Rights, No Poland Rights
SplashNews.com
"Želim da se moje klijentice osjećaju samopouzdano i sigurno", riječi su kojima je Victoria objasnila kako je odlučila svoju strast prema kristalima pretočiti na modne kolekcije.

Da u moć ljekovitih kristala vjeruje Gwyneth Paltrow već svi dobro znaju, a čini se da je taj pomalo hipijevski trend iz starina osvojio još neke celebrity poduzetnice.

Na svojoj su posljednjoj reviji brenda "The Row" blizanke Olsen publici dijelile kristale koji bi im trebali donijeti sreću, a 'kamenčići' nabijeni pozitivnim vibrama imaju posebno mjesto i u srcu Victorije  Beckham.

Britanska dizajnerica za američko izdanje časopisa "Elle" otkrila je da je u svojoj posljednjoj kolekciji predstavila iznenađenje koje nisu svi primijetili, a na koje je posebno ponosna.

Victoria je uz svoju posljednju minimalističku modnu kolekciju dizajnirala i poseban nakit, lančiće s jednim, tri ili šest kristala, koji se mogu nositi na više načina.

Press foto
 

"Lančiće s kristalima objesili smo o hlače u koje smo ušili i posebne skrivene džepove, kako bi kristali uvijek mogli biti uz vas", objasnila je Victoria.

 

Pred-jesenska kolekcija za 2018., obogaćena 'mističnim nakitom' odnedavno se može nabaviti u njezinom butiku i online dućanu, a kristali se mogu nositi potajice, u skrivenim džepovima ili poput nakita, uz haljinu ili pulover.

Press foto
 

Victoria vjeruje kako joj kristali pomažu da se okruži pozitivnom energijom pa u torbici uvijek nosi barem nekoliko komada te se nikad ne odvaja od svog prvog kristala, crnog opsidijana.

Nema 'gurua za kristale', poput mnogih slavnih kolegica već informacije nabavlja iz raznih izvora, što od stručnjaka, što iz knjiga, što putem interneta.

Getty
 

O kristalima su je podučili i brojni prijatelji, a sada, nakon kreiranja 'spiritualne kolekcije' sretna je što može pomoći klijentima da upoznaju taj svijet.

Kad je birala kristale za ogrlicu, Victoria je razmišljala o ženi kojoj je namijenila kolekciju. Snažnoj i uspješnoj, kojoj kristali mogu pomoći u navigaciji poslovnog i privatnog života.

 

"Kao i do sad, želim da se moje klijentice osjećaju samopouzdano i sigurno pa mislim da je dodavanje kristala zgodan način da osiguram upravo to", izjavila je.