Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Od visoke do brze mode

Kratki topići hit su i jesenskih kolekcija: Evo kako slavni brendovi predlažu da ih nosimo

'Kratko, najkraće' modna je poštapalica koju više nećemo vezati samo za ljeto. Hladni dani donose nam pregršt stilskih pustolovina u kojima ćemo se poigravati s trendi topićima kojima je tako teško odoljeti.

Ako ste zavirili u modne kolekcije za hladnije dane, sigurno vam je u oko upao jedan neobičan detalj.

Naime brojni slavni brendovi svoje su jesenske kolekcije ispunili kratko rezanim gornjim dijelovima, bilo da se radi o sakoima, vestama, topićima ili bluzicama, a ako se pitate kako ih nositi kad temperature opasno padnu, donosimo prijedloge kuća visoke mode, kao i razvikanih high street dućana.

Igra visokog i kratkog za modnu kuću Miu Miu

Talijanski brend Miu Miu poznat je po svojim kratkim vesticama, a za nadolazeću sezonu predlaže kombiniranje s hlačicama i minicama visokog struka. Još ako su od lažne kože, "pogodit" ćete dva trenda jednim udarcem. Bijela vestica s kačkanim ovratnikom prodaje se po cijeni od 620 dolara na Net-a-Porteru.

Net-A-Porter

Sretnik među brendovima ima kultni komad

Kompletić kojim je i pokrenut trend kratkih vestica u spoju s pletenim topićima i grudnjacima, Khaite, još uvijek prodaje komplete poput onog u kojem je nakon prekida s Jamiejem Foxxom zablistala Katie Holmes i oduševila modni svijet. Pleteni grudnjak na portalu Net-A-Porter prodaje se po cijeni od 520 eura.

Net-a-Porter

Jacquemus voli najkraće

Francuski dizajner Jacquemus, koji se proslavio ironično malim torbicama i velikim šeširima, u svojoj je posljednjoj kolekciji izbacio minijaturne topiće/kardigane s jednim gumbom koji se nose uz uske pletene suknje. Stilisti ovakve vruće komade hladnijim danima prilagođavaju uz dodatak bijele pamučne košulje. U online dućanu MyTheresa, pronaći ćete ovaj top po cijeni od 270 dolara.

MyTheresa

Bottega Veneta ponovno je u trendu

Modna kuća Bottega Veneta, koja je veliki povratak doživjela zahvaljujući vrećastim torbama i 'isprepletenim' natikačama, trenutno se ubraja u važne trendsetere. Njihove kratke vestice nose se uz široke, fino skrojene hlače u jesenskim nijansama. Maslinasto zelena vesta kuće Bottega Veneta možemo kupiti po cijeni od 800 dolara.

Damska Herrera ostaje vjerna eleganciji

Modni brend Carolina Herrera također je izbacio kratke bluzice i majice, no predlažu da ih se kombinira sa suknjama i hlačama istog uzorka, kako bi se stvorio efekt haljine ili kombinezona, a koža trbuha tek tu i tamo provirila ispod ruba...

MyTheresa

Mango igra na jednostavnost

Odličan izbor predivnih i toplih kratkih vestica, koje ipak ne otkrivaju previše, pronaći ćete u jesenskoj kolekciji brenda Mango. Španjolci poručuju da ih je najjednostavnije nositi uz traperice u svim oblicima i bojama. Kratka bijela vesta u dućanima brenda Mango nosi cijenu od 249,90 kuna.

Mango

Zara predlaže da budete odvažni i isprobate slojeve

U Zari će se još mjesecima moći naći kratki topovi u svim mogućim oblicima - od rezanih sakoa preko vestica do mini bluza. Stilisti ovog slavnog high street brenda smatraju da kratki odjevni komadi najbolje dolaze do izražaja u spoju s majicama, košuljama i bodijima koji se odijevaju ispod njih. Plavi crop top u Zari potražite po cijeni od 99,90 kuna.

Zara

Samo neka bude ležerno, poručuje Stradivarius

I police Stradivariusa pune su kratkih topića, koje stilisti brenda kombiniraju uz dugačke košulje i kardigane, i fine pletene suknje za luksuzan, opušten look. Bijeli topić prodaje se po cijeni od 49,90 kuna (Stradivarius).

Stradivarius

Čitajte i:

Imate li i vi ovakvu u svom ormaru? Victoria najavila jednu jedinu haljinu koja će nam biti potrebna za jesen

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Linker
14. travanj 2024 18:09