VJEČNI PRINT

Naša modna stilistica izdvojila je 10 komada s hit uzorkom ovog proljeća

Točkice su vječne, a ove sezone printane su na ženstvene krojeve i nose se u kombinaciji pozitiv-negativ, a naša stilistica pronašla je komade hit komade s tim romantičnim uzorkom.

Iako su ih do prije nekoliko sezona svi izbjegavali u širokom luku, točkice su nam se još lani vratile na velika vrata, a ove godine nose se u svim veličinama. Od onih najsitnijih, koje je teško uopće primijetiti, do onih velikih, na kakve će se odlučiti samo odvažne djevojke - nose se točke i točkice na svim komadima.

ALESSANDRA RICH

I dok će klasičarke voljeti haljine s tim romantičnim uzorkom, hrabri outfti bit će svaki u kojem će se naći točke različitih veličina i nijansi. Naime, baš kao što se nose "prugice na prugice" ovih dana, tako se sada kombiniraju i točkice na točkice.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRALIA, AUSTRIA, FRENCH POYNESIA, GERMANY, NEW ZEALAND ** Milan, ITALY - Cividini - Milan Woman Spring Summer 2019 fashion show in Milan, Italy.
Pictured: Cividini
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 388093356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

CIVIDINI

PARIS, FRANCE - JUNE 24: A model walks the runway during the Kenzo Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 24, 2018 in Paris, France. (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)
Getty Images

KENZO

Uz klasične haljine s točkama, ove će se sezone točkasti uzorak naći i na plisiranim suknjama, koje su i dalje hit, cullotes hlačama, topićima, ali i modnim dodacima, među kojima su mnogima najdraže sandale modnog brenda Zara koje su, čim su stigle u proljetnoj kolekciji, privukle pozornost. Naša stilistica Iva Gradišer izdvojila je za vas 10 komada s hit uzorkom ovog proljeća!

Mini haljina s mašnom od poliestera 229 kn, MANGO

Hlače širokih nogavica 149,90 kn, STRADIVARIUS

Kratke pamučne hlačice 79,90 kn, NEW YORKER

Haljina na preklop 1059 kn, COMMA

Ukras za kosu 59,90 kn, H&M

Boss haljina 2199 kn, THE CORE

 

Plisirana suknja 249,90 kn, RESERVED

Pamučna majica 99,90 kn, STRADIVARIUS

Torba od umjetne kože 110 kn, PARFOIS

Sandale 349 kn, ZARA

Pripremila Iva Gradišer