Instagram
moćan trend

PRONAŠLI SMO 15 MODELA: Svi su ludi za visokim čizmama, pogledajte kako ih nose domaće trendseterice

Niske gležnjače su modni klasik, no visoke čizme polako postaju još veći jesenski trend kojem nijedna ljubiteljica mode ne može odoljeti. Tople, šik i moderne, visoki modeli su najbolji začin svakoj modnoj kombinaciji.

Kada je jesenska obuća u pitanju, izbor je veći nego ikad. Od niskih gležnjača, kaubojki, glomaznih odnosno bajkerskih čizmica, gležnjača na vezanje ili na visoku petu, omiljene su nam i visoke čizme. Iako su svoju popularnost vratile još prije nekoliko godina, kada su se nosile one koje sežu iznad koljena, modeli do ili ispod koljena ove su jeseni traženiji no ikad.

Pogled u asortiman trgovina pokazuje da su ovi modeli jedan od vodećih trendova, a ne manjka ih niti u kombinacijama ulične mode, od naših pa do stranih ulica. Domaće trendseterice već su si pribavile barem jedan primjerak ove obuće. Od brušene kože za suho vrijeme ili od glatke koje će poslužiti i u kišnim danima, brzo smo pronašli svoje favorite.

Osim bezvremenskih komada u crnoj i bež boji, trendseterice poput Sonje Kovač nose one u odvažnim uzorcima, kao što je zmijska koža. Ovakve čizme pravi su statement dodatak i ukrast će sve poglede, pa ostatak modne kombinacije može biti neupečatljiv. Rijetke se odvaže za ovakve uzorke, pa su modeli u jednoj boji sigurniji izbor koji se lako kombinira s ostatkom garderobe.

Fashionistice ih obožavaju nositi uz duga pletiva i haljine mini dužine kako bi čizme bile glavne zvijezde outfita. Uz one čvrstog oblika, veliku popularnost uživaju nabrani modeli koji opušteno padaju ispod koljena. Haljina boho stila ili duga pletena vesta u kombinaciji s bijelom košuljom su modni recept s kojim nećete pogriješiti.

Ovakav stajling će nositi dozu razigranosti, a za nešto elegantniji i profinjeniji stajling, visoke čizme kombinirajte uz midi haljine ili plisirane suknje ispod kojih će čizme viriti. Domaće poznate trudnice također ih rado nose - Ella Dvornik uz traper haljinu u stilu košulje kombinira brušeni model s visokom petom, dok se make-up influencerica jelena Perić odlučila za jesenski look u bijelom od glave do pete.

Ako vam u ormaru nedostaje par visokih čizmi, pretražili smo high street ponudu i pronašli deset 'it' modela.

Linker
19. travanj 2024 10:08