Instagram
bezvremenski chic

Top 10 modela: Ovog proljeća ne skidamo se iz laganih balonera

Uz bezvremenske modele s dvostrukim kopčanjem i u bež boji, za proljeće se kao izbor nameću nešto laganiji i lepršavi modeli balonera, a oni u bojama osobito se ističu.

Uz bezvremenske modele s dvostrukim kopčanjem i u bež boji, za proljeće se kao izbor nameću nešto laganiji i lepršavi modeli balonera, a oni u bojama osobito se ističu.

Ostavlja bezbroj mogućnosti za kombiniranje i nosi se u svim prilikama - baloner je komad u ormaru bez kojeg u proljetnim danima ne možemo. Strogi kroj koji seže još u doba kada je bio rezerviran za britanske i francuske vojnike danas ima i ležernu verziju idealnu za ovo promjenjivo vrijeme.

Ako je suditi po trendovima koje nameće Instagram, lagani baloner brenda John Lewis ove godine je pun pogodak. Preplavio je profile modnih blogerica i osvojio ih ne samo opuštenim krojem već i zanimljivim nijansama - živahnom žutom i nebesko plavom. Kako smo zakoračili u novu sezonu, boje su više nego poželjne u svakom ormaru, a ovakvi tonovi koji nisu upečatljivi, no ipak podižu stajling, izvrstan su izbor.

Lagane balonere volimo i zbog njihove prilagodljivosti svakom stilu - nosite ih uz traperice, tenisice i casual majicu za ležeran izgled, poslovne hlače, košulju i cipele za uredski look ili, pak, uz midi haljinu i sandale na petu za dnevna ili večernja druženja u gradu. Modne blogerice prigrlile su žutu boju balonera i vole je nositi s bijelim modnim komadima - jednu monokromatsku kombinaciju kaput u boji podignut će na novu razinu.

Slične modele kriju i ostale trgovine visoke mode - od fluidnih krojeva koji vole svaki oblik ženskog tijela do efektnih detalja, izabrali smo 10 modela na koje valja obratiti pažnju.

Linker
27. travanj 2024 00:34