VRSALJKO LJUBI SLOVENKU?

‘Razumijem interes medija za moj privatni život, no pustite moju babu Anđu na miru‘

Šuška se kako Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playboyevu zečicu i influencericu iz Slovenije Kaju Vidmar

Kaja Vidmar

 Instagram

Na veliko se piše da će nogometaš Šime Vrsaljko za mjesec i pol dana postati tata, a najveću pozornost privlači majka djeteta, Slovenka Kaja Vidmar.

Šime Vrsaljko na svom je Instagram profilu počeo "prijetiti" motikom svoje babe Anđe zbog ponašanja pojedinih novinara, jer je postao glavna zvijezda u zemlji. I to nakon nagađanja da je u ljubavnoj vezi s trudnom Slovenkom Kajom Vidmar. Na društvenim mrežama Kaja i Šime objavljuju fotografije psa, njemačkog ovčara, koji se čini identičan, što još više potvrđuje glasine o njihovoj romansi, ali i zajedničkom životu.

"Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose... Zovete njih na telefon kako biste došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtu! Baba, ne daj vrta, volim te", napisao je u svojoj objavi.

image

Instagram story Šime Vrsaljka

Instagram

Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a upravo je Instagram razlog zbog kojeg su Šimini fanovi počeli spekulirati da je završio njegov prvi brak s Mateom te da je u vezi s Kajom. Zapratio je i njezinu sestru Laru, a Kaja prati njegova brata Marija.

Nedavno je Kaja na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim vitezom iz sjene. Nagađa se da je riječ o Vrsaljku po njegovoj prepoznatljivoj frizuri, ali par je viđen i na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka. Naime, pratitelji su u svibnju prošle godine primijetili da se oboje voze i fotografiraju u autu s kožnim sjedalima u dvije boje.

Kako je već poznato, šuška se kako Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playboyevu zečicu i influencericu iz Slovenije Kaju Vidmar, koja živi u Madridu. Ona bi trebala roditi djevojčicu za mjesec i pol dana, javlja slovenski 24ur, a tko je otac djeteta nije otkrila. Slovence je zanimalo nešto i o njezinom tajanstvenom partneru.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", tajanstvena je Kaja, koja ne želi otkriti puno informacija o svom privatnom životu. Moj privatni život ljepši je nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu", rekla je Slovenka.

Vrsaljko je kraj svoje ljubavi sa suprugom Mateom dao naslutiti prije osam mjeseci, jer je lani u lipnju sa svog Instagram profila izbrisao sve fotografije s njom. Ubrzo nakon tog njegovog poteza, Matea je nestala s društvenih mreža, a sad je uklonila i njegovo prezime, što je, dakako, potaknulo priče o bračnoj krizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 06:14