ZLATNI STUDIO 2024.

Severina: ‘Želim da se i dalje smijem, plešem, uživam u svom ditetu, životu, prijateljima, koncertima...‘

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata za favorite

Severina

 Promo/

Kada bi se u nekoj tvornici odlučili početi baviti proizvodnjom zvijezda, ubrzo bi shvatili da će im s pokretne trake ispasti Severina - davno je za Splićanku nominiranu u kategoriji Najbolje pjevačice Zlatnog Studija kazao Goran Bregović. A premda o Severini Vučković, koja se na sceni pojavila još 1990. godine, baš svatko ima svoje mišljenje, s Bregovićem su se svi složili. Jer ona je na ovim našim prostorima nesumnjivo prava zvijezda, možda čak i jedina.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Što god napravila, ljude to interesira: zanima ih njena glazba, njeni modni odabiri, detalji iz privatnog života... U čemu je tajna uspjeha, godinama su pitali i samu Severinu koja je to nedavno - u vrijeme dok je prvi put u životu bila članica žirija televizijsko-pjevačkog spektakla u kojem se traže nove zvijezde - objasnila kratko i jasno, bez nepotrebnog cifranja.

image

Severina

Matea Sencic Smolcar/

- Ja mislim da treba imati jebu. Ako imaš osobnost iz koje pršti cijela lepeza emocija, od tužnih do sretnih, nešto što osvaja ljude, tu neku nuklearnu energiju u sebi koja ide prema vani, onda pobjeđuješ - kazala je za RTL uoči finala showa ‘Superstar‘ Severina koja će godinu na izmaku pamtiti i po izdavanju svog novog albuma čiji drugi dio, međutim, ipak neće objaviti.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE

- Za vrijeme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mjesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi dio ovog albuma. Počela sam misliti i raditi na skroz novom albumu, i to s velikim optimizmom - kazala je pjevačica za Gloriju, naglašavajući kako je ponosna što su se zahvaljujući njenoj borbi za sina neke stvari počele pokretati s mrtve točke.

- Ponosna sam da je nakon višegodišnje borbe ženskih udruga, odvjetnika i brojnih pojedinki i pojedinaca, a usudim se i sebi pripisati barem malo zasluga, nadležno ministarstvo dalo uputu svim područnim uredima centara za socijalnu skrb da prilikom obrade slučajeva prestanu koristiti štetni koncept otuđenja djeteta, koji ide na ruku nasilnicima, a ne žrtvi - rekla je Severina otkrivajući svoj popis želja za 2024. godinu.

- Želim se i dalje smijati, plesati, uživati u svom ditetu, životu, prijateljima, koncertima, mojoj divnoj i vjernoj publici i putovanjima - kaže Splićanka kojoj za sve to čarobni štapić neće trebati.

- Imam ga već u glavi i u srcu i mislim da ga dobro koristim - istaknula je Severina.

image

Zlatni Studio - novo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:00