KRALJ ZABAVE

Zlatko Pejaković i Ljubo Šeperić o odlasku Jasmina Stavrosa: ‘Bio je veliki prijatelj, kolega, glazbenik - ljudina‘

Premda Stavrosa više nema, na predstojećem lipanjskom CMC festivalu pustit će se posljednja pjesma koju je veliki glazbenik snimio

Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Zlatka Pejakovića, koji je posljednjih godina često nastupao s Jasminom Stavrosom, šokirala je vijest o smrti njegovog prijatelja. Kako doznajemo od bliskih Zlatkovih suradnika, pjevač se vrlo teško miri s činjenicom kako se više nikad neće moći čuti i vidjeti sa Stavrosom.

- Sve nas je ovo šokiralo. Meni je Stavrosova supruga Žarka, s kojom sam u kontaktu svakodnevno posljednjih mjeseci, u srijedu navečer javila da našeg Stakija više nema. Preminuo je u snu. Samo je zaspao - tužno govori Ljubo Šeperić, Stavrosov dugogodišnji prijatelj i menadžer, od kojeg doznajemo kako će posljednji ispraćaj kralja zabave biti u Splitu.

Premda Stavrosa više nema, na predstojećem lipanjskom CMC festivalu pustit će se posljednja pjesma koju je veliki glazbenik snimio. Radi se o skladbi ‘Luda noć‘, koju su za Stavrosa i Dadu napisali Ljubo Šeperić i Alka Vuica, a koja je na natječaj prijavljena prije nego li je i sam Stavros znao da s njegovim zdravljem nije dobro.

- Htjeli smo tim gestom Stavrosu pokazati kako smo svi uz njega, to je bio naš plan. No, dogodilo se to što se dogodilo, pa ćemo sada ‘Ludu noć‘ pustiti u spomen na našeg prijatelja. On bi to volio, jer riječ je o veseloj pjesmi, pravom ljetnom hitu kojeg je on otpjevao u svom neponovljivom stilu - govori Ljubo Šeperić, kojem je, kaže, teško reći po čemu će sve pamtiti Jasmina Stavrosa.

- Bilo je tu toliko događaja, šala, situacija... Bio je veliki prijatelj, kolega, glazbenik... Ljudina - kaže Šeperić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:01