NAPETO U SHOWU

David i Luka napustili ‘SuperStar‘, ostalo je top 10 kandidata! Severina: ‘Ti imaš ‘jebu’, ti imaš sve!‘

Dijaspora je presudila ovakvom ishodu, jer su prema propozicijama za svoje favorite mogli glasati samo gledatelji s teritorija RH

Hana Ivković
 

 Maja Bota/RTL

Hana Ivković, Anatalia Filimone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin i Ivan Vidović natjecatelji su koje ćemo sljedeće subote gledati u nastavku RTL-ovog showa ‘Superstar‘, koji se iz zagrebačkog Jadran filma emitira uživo.

Njih desetero sinoć je osvojilo srca publike (žiri jučer po prvi puta nije imao pravo glasa), a spektakl su zbog nedovoljnog broja glasova morali napustiti Luka Veljković iz Ottena u Švicarskoj i David Amaro iz slovenskih Jesenica. Dijaspora je presudila ovakvom ishodu, jer su prema propozicijama za svoje favorite mogli glasati samo gledatelji s teritorija Republike Hrvatske, pa Lukini i Davidovi najvatreniji navijači nisu mogli doći do izražaja.

image

Luka, Hana i David

Maja Bota/RTL

David i Luka sportski su prihvatili poraz, premda je Luka u trenucima dok je čekao da voditeljica Antonija Blaće pročita rezultate djelovao jako nervozno, pa su se pojedinci pred televizijskim ekranima pobojali da ga ne strefi ‘šlag‘.

- Sad sam u redu, smirio sam se. Nisam očajan, bit će tu još puno prilika, nije ovo zadnje od mene, ovo je tek početak - kazao je 20-godišnji Luka.

image

Luka i David ispali iz SuperStara

Maja Bota/RTL

- Malo sam razočaran, htio sam proći dalje. Ali cilj mi je bio da upoznam publiku malo šire od Slovenije. Idemo dalje - kazao je 30-godišnji David čijem se ispadanju iz showa jako začudio član žirija Tonči Huljić, koji mu je nakon nastupa poručio kako je svojom izvedbom pjesme ‘Pola sunca‘ Marije Šerifović i Matije Cveka zaslužio mjesto u finalu.

image

Tonči Huljić

Maja Bota/RTL

- Imam samo jednu riječ – top! Ako ima Boga i pravde, vidimo se u finalu‘ - kazao je Davidu Huljić, dok je Nika Turković komentirala kako je pjesmu izveo jednako dobro kao originalni pjevač, tj. njezin bivši dragi Matija Cvek.

image

Nika Turković i Filip Miletić

Maja Bota/RTL

Za svog miljenika Luku riječi utjehe našla je Severina, koja je u crnoj kombinaciji s dubokim dekolteom sinoć izgledala senzacionalno.

image

Severina

Maja Bota/RTL

- Pusti karizmu i te neke riječi, mene kad netko pita što to netko ima, ja kažem da ima ‘jebu‘. Ti to imaš - kazala je zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:37