TEŠKE OPTUŽBE

Bivši dečko Kylie Jenner uhićen zbog obiteljskog nasilja, cura objavila mučne slike: ‘Ne mislim to više skrivati‘

Reper je planirao objasniti policajcima svoju stranu priče
Camaryn Swanson i Tyga
 Instagram/Profimedia

Reper Tyga, bivši partner reality zvijezde Kylie Jenner, uhićen je zbog teškog obiteljskog nasilja, a određena mu je i jamčevina u iznosu od 50 tisuća dolara.

Kako piše TMZ, Tyga se dobrovoljno predao losanđeleskoj policiji kako bi se suočio s optužbama njegove bivše djevojke Camaryn Swanson, koja je na Instagramu objavila fotografije navodnih ozljeda koje joj je on zadao.

image
Camaryn Swanson
Instagram

Reper je planirao objasniti policajcima svoju stranu priče nakon što ga je Camaryn Swanson optužila da ju je grubo napao tijekom svađe u njegovoj kući. TMZ saznaje da se Tyga odlučio sam predati policiji, a na stolu je već tužba za kazneno djelo obiteljskog nasilja.

Bliski izvori tvrde da se Camaryn pojavila na pragu njegove kuće oko tri sata ujutro te da je bila vrlo ratoborna. Tyga ju je navodno pustio u kuću pa su se njihovo vikanje i svađa nastavili unutar četiri zida. Camaryn tvrdi da ju je reper udario te da ima masnice po tijelu.

image
Tyga
Pebu/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana te ne mislim to više skrivati", napisala je u opisu fotografija na društvenim mrežama.

image
Camaryn Swanson
Instagram

Tyga i Swanson javno su objavili svoju vezu u veljači ove godine, a manekenka, koja je suvlasnica fashion brenda Meaning of Mine, podijelila je na društvenim mrežama njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke. Pet mjeseci kasnije šuškalo se da su se zaručili jer je Swanson bila viđena s prstenom s dva velika dijamanta na lijevoj ruci. Tyga je prije toga bio u vezi s Kylie Jenner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:10