‘BAKA‘ NA ZADATKU

Čim se oporavila od korone, kraljica sjela za volan i odjurila vidjeti Williama, Kate i praunuke

Iako je zabrinula javnost po pitanju svog zdravlja, viđena je kako se autom vozi u Frogmore na svom imanju Windsor

Kraljica Elizabeta II.

 Ben Cawthra/Ddp Usa/Profimedia

Kraljica Elizabeta II. (95) ovog je vikenda uživala s obitelji iako je prije nešto više od tjedan dana bila pozitivna na koronavirus.

Iako je zabrinula javnost po pitanju svog zdravlja, viđena je kako se autom vozi u Frogmore na svom imanju Windsor.

Naime, to i nije toliko neobično jer se kraljica često vozi u Frogmore, koji je oko kilometar udaljen od dvorca Windsor, kako bi prošetala svoje pse. No, nakon niza problema i njezine nedavne dijagnoze, u posljednje vrijeme nije bila tako čest posjetitelj.

Ovog se puta tamo uputila jer su se na tom mjestu okupili mlađi članovi njezine obitelji, princeza Beatrice, njezina kćerkica Sienna te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton, te njihovo troje djece.

Iz povjerljivih izvora saznalo se da se kraljica 'dobro oporavlja', a prošli tjedan bila je prisiljena otkazati brojne virtualne angažmane dok je bila u izolaciji. No, izvori su rekli da nema razloga za uzbunu, objašnjavajući da je njezina nevoljkost da se pojavi pred kamerama bila zbog toga što je zvučala prilično promuklo, što je rezultat virusa.

Nedavno je kraljica Elizabeta obilježila 70 godina na tronu, čime je postala monarh s najdužim periodom vladavine u povijesti Velike Britanije.

image

Kraljica Elizabeta II imala je maleno primanje na svom imanju Sandringham.

Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:19