TAJNE HOLLYWOODA

HOLIVUDSKA GLUMICA OTVORILA DUŠU 'Nakon plastične operacije nisam se mogla kontrolirati, svaki dan sam se 'ubijala' u alkoholu, tabletama i kokainu'

 Getty Images / Getty Images

Jamie Lee Curtis, koju gledatelji ponajviše pamte iz filmova kao što su 'Šašavi petak', 'Istinite laži', 'Maturalna večer', 'Ponovo ti', 'Riba zvana Wanda', trenutačno ima jednu od glavnih uloga u FOX-ovoj horor seriji 'Scream Queens'.

Već dugo ju nismo vidjeli u nekom većem filmskom ostvarenju, a u intervjuu za Daily Beast glumica je objasnila zašto je to tako. Naime, Jamie tvrdi da u Hollywoodu vlada diskriminacija kada su godine glumica u pitanju.

- Vidim samo žene određenih godine koje rade. Samo Kirstie Alley i ja u 'Scream Queens' imamo 65 godina. Stvari su se promijenile - govori gumica.

Kako je dodala, drugi veliki problem Hollywooda su droga i alkohol. I sama je imala velikih problema s opijatima, no kako navodi, trijezna je već 18 godina.

- Bila sam ovisnica. Nakon toga, bez njih nisam mogla gotovo deset godina. Uzimala sam ih previše odjednom jer sam njima željela ubiti emocionalnu i fizičku bol. Samo sam željela da prestane. U tajnosti sam se borila sa tim. Naporno sam radila na odvikavanju i tome da na temelju vlastitog iskustva pomognem drugima - ispričala je Jamie koja je ovisna o tabletama postala nakon jednog kozmetičkog zahvata.

Podvrgnula se uklanjanju podočnjaka nakon što joj je snimatelj rekao da ima 'vrećice' ispod očiju.

- Većina ljudi, kao u mom slučaju, postane ovisna nakon nekog medicinskog zahvata. No kada žudnju za tabletama više ne možete kontrolirati, često bude prekasno - prisjetila se. Podvrgnula se uklanjanju podočnjaka nakon što joj je snimatelj rekao da ima 'vrećice' ispod očiju.

Osim o tabletama, bila je ovisna o alkoholu i kokainu.

- Cijeli moj život gledala sam svoje roditelje koji su bili ovisni o alkoholu. To je nasljedna bolest. Brata sam izgubila kad je imao 20 godina jer je bio ovisan o heroinu. Najveći uspjeh u mom životu bit će ako ostanem trijezna dok ne umrem - otvorila je dušu ova holivudska glumica.

Jamie je imala samo tri godine kada su joj se roditelji rastali, a to iskustvo za nju je bilo traumatično.

- Sve sam mrzila, osjećala sam se izdano, bilo me sram - priča Jamie. Kao najmlađe dijete u obitelji, osjećala je potrebu spasiti brak svoj roditelja. Osjećala se kao da je podbacila kad u tome nije uspjela. I tu je sve krenulo.

Unatoč svim životnim poteškoćama, poslije godina terapije, Jamie je danas sretna i vesela osoba.

U sretnom je braku s Christopherom Guestom s kojim ima dvoje djece. inače, holivudski debi glumice bio je kad je imala 19 godina u filmu 'Halloween', a tijekom godina je sedam puta bila nominirana za Zlatni globus, od čega je dva osvojila. danas kaže da nikad nije težila zvjezdanoj karijeri u Hollywoodu.

- Ne želim ono što nemam, ne želim ništa. Sve što imam je blagoslov. Imam obitelj, imam nešto novca u banci, imam smisla za humor i trijezna sam - zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:00