STRASTVENI ROJALISTI

Jedna od najljepših žena svijeta postaje prva susjeda kralju Charlesu: ‘Uselili su ravno u palaču‘

Jednosobni stan u palači St. James iznajmljuje se za 4000 funti mjesečno, a Zeta Jones već se pohvalila da je ručala s Camillom

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

 Robyn Beck/Afp

Holivudski par Catherine Zeta-Jones (53) i Michael Douglas (78) preselili su se u novi stan unutar palače St. James. Sada su nadomak doma kralja Charlesa i njegove supruge, Camille, dok su im princeze Anne i Beatrice još bliže susjede.

Jednosobni stan u palači, koji je vjerojatno puno manji od stana para, trenutno je na tržištu za iznajmljivanje za nešto manje od 4000 funti mjesečno. Iznajmljivanje unutar palače prvi put je postalo dostupno 2015.

- U teoriji, svatko se može prijaviti, ali svi potencijalni stanari bit će podvrgnuti sigurnosnim i pozadinskim provjerama, rekao je izvor jednom prilikom

Holivudski par ima dvoje djece; sina Dylana (22) i kći Carys (19). Prethodno su posjedovali četiri milijuna vrijednu vilu u New Yorku te kuću za odmor s 12 spavaćih soba na Mallorci. Također posjeduju nekretnine na Bermudama u Kanadi.

image

Dylan, Michael i Carys Douglas

Islam Yakut/Anadolu Agency Via Afp

Poznata glumica, Zeta-Jones nedavno je progovorila o tome koliko se divi kraljevskoj obitelji otkrivši da je jednom ručala s Camillom, kraljevom suprugom.

- Ja sam velika rojalistica. U našoj obitelji dotjerat ćemo se za kraljevske prilike. Imala sam prekrasan ručak s Camillom i Lady Astor u New Yorku prije mnogo godina, prije nego što su se uopće vjenčali i jako mi se svidjela, rekla je holivudska zvijezda.

Krštenja sinova princa i princeze od Walesa, princa Georgea i princa Louisa, održana su u Kraljevskoj kapeli u palači St. James. Princ Charles je proglašen kraljem u palači.

Sin holivudske legende Kirka Douglasa, Michael je oduvijek vodio luksuzni život, dok je Catherine odrasla u dvojnoj kući u Swanseaju u Južnom Walesu. Njezini roditelji su osvojili 100 tisuća funti u igri bingo čime su joj platili školarinu plesa i baleta te pokrenuli njezinu karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:07