KREATIVNI FANOVI ILI?

Tuži li Liam svoju bivšu suprugu Miley Cyrus zbog ‘cvijeća‘? Pojavili su se navodni dokumenti sa suda

Navodi se da su Mileyini obožavatelji izmislili glasinu kako bi osigurali to da ona zadrži prvo mjesto na BIllboardovoj ljestvici

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Suđenje na pomolu? I sve to zbog - cvijeća. Pjevačica Miley Cyrus dospjela je na naslovnice medija nakon što je naizgled ‘ocrnila‘ bivšeg supruga Liama Hemswortha u svom novom hit singlu ‘Flowers‘ u siječnju 2023. Pjesma je dospjela na prvo mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice, a sada kruže glasine da Liam tuži Miley za klevetu.

image

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Shutterstock Editorial/Profimedia/

Glasine o tužbi krenule su kružiti internetom nakon što je jedan obožavatelj poznate pjevačice ustvrdio da su ‘procurili dokumenti‘ o navodnoj tužbi. "Liam Hemsworth službeno tuži Miley Cyrus zbog klevete nakon uspjeha singla ‘Flowers‘. Bio je pred gubitkom ugovora s Netflixom za seriju ‘The Witcher‘", stoji u jednom tvitu iz veljače, a zatim se pojavio novi tvit koji je uključivao ‘pravne dokumente‘.

Međutim, jedna tema na Redditu naizgled je razotkrila lažna izvješća i objavila predložak koji je obožavatelj koristio za izradu navodnog pravnog dokumenta.

Također se navodi da su obožavatelji Miley Cyrus izmislili glasinu kako bi osigurali to da ona zadrži prvo mjesto na BIllboardovoj ljestvici. Pjesma ‘Flowers‘ trenutno se, naime, bori za prvo mjesto protiv pjesme ‘Die for You‘ Ariane Grande i The Weeknda.

Hemsworth i Cyrus za sada nisu odgovorili na glasine o tužbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:44