SVE IH JE ZBUNILA

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Mnogi su ostali zaprepašteni i u nevjerici: 'Zaboga, struk joj je tanji od mog vrata!'

 Instagram

Alexis Ren i njezin dečko Jay Alvarrez javnosti su postali poznati nakon što su na svojim profilima na Instagramu počeli objavljivati fotografije kojima su prikazivali lijepe trenutke svoje veze. Danas oboje imaju skoro 10 milijuna pratitelja koji rado komentiraju svaki njihov potez.

Alexis je model za kupaće kostime, a Jay je bivši maneken, pa stoga ni ne čudi da oboje moraju dosta pažnje posvetiti svom izgledu.

No, fotografija koju je njezin dečko podijelio na internetu podigla je popriličnu prašinu.

Alex se naslonila na kuhinjski stol i istezala.

Zbog optičke iluzije struk Alexis djelovao je upola manjim od njezine glave. U roku od samo sat vremena fotografija je prikupila preko 100 tisuća lajkova i tisuće komentara, no većina je ostala zbunjena veličinom njezinog struka, a neki su se i zabrinuli.

Foto: Instagram

'Ona je tako mršava', 'Struk joj je veličine mog bedra' ili 'Struk joj je veličine mog vrata', samo su neki od komentara koji su se pojavili pod fotografijom. No, hrpa negativnih komentara Alexinsiog je dečka izbacila iz takta pa je fotografiju ipak uklonio sa svog profila.

Premda je njezin struk uistinu tanak, dokaz da se na spornoj fotografiji ipak radilo o optičkoj iluziji je i Alexisin selfie koji je prije nekog vremena objavljen na Instagramu.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 17:52