VIDEO

Jeziv zvuk: Muškarac i njegov pas izašli u šetnju, a onda panično potrčali nazad u kuću

Neki tvrde da je riječ o umjetno izazvanom zvuku, drugi su skloni vjerovati da nije o tome riječ
 Screenshot X

Čini se da ljudi koji šeću svoje pse vrlo često naiđu na čude stvari - od pronalazaka kakve ne očekuju, a koji često i nisu ugodni, pa do raznih zvukova. Događa im se to jer su zbog probave svojih milih dlakavaca prisiljeni provoditi više vremena van kuće nego bi oni samo to možda radili.

Jedan je takav izlazak snimljen kamerom. Riječ je o kućnoj kameri, onoj koja snima dvorište - pas i njegov vlasnik nisu, naime, otišli daleko. No, bio je mrak, pa je zvuk kojeg je dvojac čuo bio još jeziviji. Dok su tako stajali kraj bazena, iz tame nedaleko njih prolomio se zaista zastrašujući zvuk. Neki su mediji napisali da se radi o nekoj vrsti astečkog instrumenta, koji zaista proizvodi takav zvuk, no drugi tvrde da je sasvim sigurno riječ o zvuku koji dolazi iz grla kakve divlje životinje.

No, o čemu god da se radilo, pas i vlasnik su reagirali jednako - potrčali su u kuću i sklonili se iza zaključanih vrata. Što god da je bilo vani i proizvodilo taj zvuk, nije privuklo ovaj dvojac dovoljno da krenu u istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:11