RAZUMIJEMO JE

Kujica pobjegla od kuće i otrčala na stadion, gdje je cijelu noć uživala u koncertu popularnog benda

Priča je objavljena na njihovom profilu Facebooku, a administratori su se našalili da je sigurno uživala u svojim omiljenim pjesmama

Koncert Metallice na SoFi stadionu

 K.c. Alfred/Zuma Press/Profimedia

Svi koji su ikad bili na koncertu Metallice znaju da ovi neuništivi trash metalci uvijek naprave paklenu zabavu. Vrišti se iz sveg glasa, sviraju se ‘zračne gitare‘ i, jednostavno, beskrajno se uživa gledajući četvorku na sceni.

No, do sada je to uvijek bila samo glazba za ljude i to one koji vole ovu vrstu glazbe. Treba imati na umu i činjenicu da psi, kako su pokazala istraživanja, ne vole glasnu glazbu i, zapravo, ne preferiraju metal. Je li zbog bubnjeva ili električnih gitara, ne zna se, ali ona im navodno smeta.

Kad čovjek zbroji to dvoje, situacija koja se dogodila na SoFi stadionu u Kaliforniji ostavila je sve bez riječi. Kujica imena Storm (Oluja) pokazala se kao pravi obožavatelj Metallice. Nekako se uspjela odšuljati iz svog doma, sama samcata je došla do stadiona, ušla unutra, našla sebi mjesto i uživala u koncertu sve do njegovog kraja. Iako bi ona, ako je vjerovati znanstvenicima, trebala pobjeći što dalje od buke, kujica je sjedila i gledala pozornicu.

Priča o Storm objavljena je na službenom profilu Metallice na Facebooku, a administratori su se našalili da je sigurno uživala u svojim omiljenim pjesmama, među kojima su i ‘Barx Æterna‘ (pjesma se inače zove Lux Æterna i hit je s njihova novog albuma 72 Seasons), ‘Master of Puppies‘ (Master of Puppets, hit s istoimenog albuma iz 1986. godine) te ‘The Mailman That Never Comes‘ (The Day That Never Comes, s albuma Dead Magnetic iz 2008. godine).

- Nakon koncerta je kujica zbrinuta, a uz pomoć naše velike ‘Metallica obitelji‘, sutradan je vraćena vlasnicima. U slučaju da se pitate, ne, definitivno ne biste trebali dovesti svoje čupave prijatelje na koncert. No, sasvim je sigurno da je ova kujica uživala u svom danu - objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 13:16