ČUPAVA ZVIJEZDA

Najslavnija pjevačica na svijetu na snimanje za časopis Time povela neočekivanog pratitelja

Poznato je da voli ove ljubimce i da je donirala velikodušne svote utočištima za napuštene životinje

Taylor i Benjamin Button

 Handout/TIME/TIME Person of the Year/AFP

O njoj znamo mnogo toga, ali dvije stvari su nepromjenjive: žena ima izvrstan smisao za humor i obožava mačke. Zato i ne čudi što je Taylor Swift objavila fotografiju koja je izašla u časopisu Time (proglasili su je osobom godine) i ispod nje napisala urnebesan tekst.

- Time Magazine: Imenujemo te osobom godin...

Ja: Mogu li ponijeti svoju mačku?

Na toj slici ona, naime, ima oko vrata svojeg mačka Benjamina Buttona. To je onaj neodoljivi mališan u kojeg se zaljubila na snimanju spota za pjesmu Me (s albuma Lover, čiji hitovi ovih dana konačno dobivaju priznanje koje onda nisu dobili) i odmah ga je dovela doma. Taj neodoljivi mališan pozirao je profesionalno, iako, nismo sigurni koliko je to bio lak posao. Na snimanju spota je bio neodoljivo mače, no svi se još sjećaju snimke Taylor koja pokušava svoje (tada samo) dvije mačke nagovoriti da sjede na stolici i kako joj to spektakularno ne uspijeva.

Snimka Taylor s mačkom oko vrata nije iznenadila nijednog Swiftiesa na svijetu, uključujući i potpisnicu ovih redaka. Poznato je da voli mačke i da je donirala velikodušne svote utočištima za napuštene životinje.

Što iduće očekujemo od nje?

Mnogo toga, a između ostalog i pjesmu o mačkama. Ako je mogao Freddie Mercury, koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema ovim čupavcima, onda može i Taylor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:54