KRALJICA DRAME

Nakon sukoba sa sestrom, Esmeralda je pobjegla od kuće... Nije sapunica, ali je priča urnebesna!

O nestanku emua vlasnica je (još jednom) obavijestila gradske vlasti i policiju
 City of Calera

Ako kraj nas protrči emu, najprije bismo protrljali oči. Kad bismo se uvjerili da dobro vidimo, zacijelo bismo alarmirali neke institucije, zato da ulove životinju, kojoj prijeti opasnost od prometa.

To bismo napravili u većini mjesta na svijetu osim u gradiću Calera, u američkoj saveznoj državi Alabama. Ako tamo vidimo emua kako juri, nećemo zvati policiju, nego vlasnicu. Znat ćemo, naime, čiji je to emu, jer nije prvi put u bijegu. Odnosno, ovoga puta nije bila riječ o bijegu, nego višku energije nakon obiteljske svađe. Ne šalimo se, stvarno je frcalo perje.

Naime, ženka emua imena Esmeralda prošlog se tjedna sukobila sa svojom sestrom i potom dala petama vjetra. O svemu je njena vlasnica obavijestila gradske vlasti i policiju. Oni su obavijestili ljude da pripaze na emua koji juri gradom, ali su im objave bile (sasvim razumljivo) urnebesne.

- Imamo pernatu bjegunku na slobodi, a zove se Esmeralda – emu je to s prirodnim talentom za dramu. Navodno je imala kućnu svađu u koju je bila uključena i njezina sestra, što je rezultiralo time da je Esmeralda brzo pobjegla sa scene. Njen smjer kretanja ostaje nejasan jer ona, čini se, svoje planove za bijeg drži u tajnosti. Kruže glasine da bi mogla juriti prema području van Calere, gdje je poznato da ima gomilu prijatelja. Pozivamo sve građane da budu oprezni. Esmeralda nije prosječna ptica; ona je bjegunac koji ne leti - objavili su iz grada.

Bjegunka se na kraju ispuhala i sama vratila kući. Njena vlasnica je medijima potvrdila kako je ovo, zapravo, već treći put da joj emu bježi i da će ubuduće pomno paziti na nju. Uskoro će se svi preseliti na veliko imanje van grada, tako da Esmeralda više neće bježati. No, s obzirom na njenu dramatičnost, sigurno će naći neki način da se zabavi u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:31