ČUDNA GLAVICA

Neobična mačka zbunila svijet: ‘Što gledam? Nisam siguran je li to Dobby ili Baby Yoda?‘

Snimka u kojoj je ona glavna junakinja brzo je obišla svijet, a njoj je pomogla da pronađe dom
 Screenshot TIkTok

Kad god neka životinja izgleda drugačije od pripadnika svoje vrste, to obično privuče pozornost pripadnika naše vrste. Nekad je to dobro, jer kada se radi o vrsti koja je kućni ljubimac, neobičnost će joj pomoći da pronađe dom.

Iznimka nije bila ni mačka koja je neke podsjetila na (slobodnog!) vilenjaka Dobbyja iz Harry Pottera, a druge je pn više podsjetio na Din Grogu, junaka iz Star Warsa, kojeg se kolokvijalno naziva Baby Yoda. Kad mačka tako izgleda, jasno je da neće dugo ostati napuštena na ulicama grada Garuta u Indoneziji, gdje je snimljena. Je li baš zbog tih ušiju ostavljena ili je pak njena majka izbačena, pa je ona rođena na ulici, nikad nećemo doznati. No, njene su joj uši donijele dvije stvari: svjetsku popularnost (što njoj, doduše, malo znači) i dom (daleko važnije).

Mediji su nedugo nakon što je snimka postala viralna, objavili kako je mačka udomljena. Kako je na YouTubeu objavio New York Post, dom joj je pružio netko od onih tko je vidio snimku i odlučio da želi imati to maleno, jedinstveno stvorenje u svojem domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:15