PETRINJA

BRUTALNI NAPAD TEGLOM Jedan ga premlatio, drugi opljačkao pa si kupio motocikl

 Elvir Tabaković / CROPIX

Zbog kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i teška krađa, počinjenih na štetu 45-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 26-godišnjakom.

Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 25-godišnjak u subotu, 16. travnja oko 3.30 sati, u Ulici Janka Stjepušina u Petrinji nakon verbalnog i fizičkog sukoba oštećenom 45-godišnjaku na glavu bacio teglu s cvijećem, nakon čega mu je rukama i nogama zadao još udaraca po glavi i tijelu, uslijed čega je oštećeni zadobio teške tjelesne ozljede konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici.

Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da je drugoosumnjičeni 26-godišnjak oštećenom, dok je ovaj od zadobivenih ozljeda ležao na tlu, iz džepa hlača ukrao novčanik i mobitel. Mobitel je dao drugom muškarcu, a ukradenim novcem je kupio motocikl.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjaka će zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda kaznena prijava biti dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok je 26-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:21