POTPREDSJEDNICI STRANAKA U EMISIJI

GRMOJU IZNERVIRAO SLUŠATELJ RADIJA 'Most nije projekt HDZ-a, to je smiješno. S nama su najviše razočarani SDP-ovci'

Zagreb, 141215.Sulenticeva ulica.Nikola Grmoja iz MOST-a daje izjavu za medije.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Suvar / CROPIX

- Most nije projekt HDZ-a. To je smiješno - odgovorio je slušatelju Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta, u emisiji 'Poligraf' Hrvatskog radija, a u kojoj su o odnosima u vladajućoj koaliciji razgovarali i potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić, potpredsjednik SDP-a Gordan Maras i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, prenosi HRT.

Govoreći o komentaru da na Mostovim internetskim stranicama građani izražavaju razočaranje i nezadovoljstvo, Grmoja je kazao da su najviše razočarani glasači SDP-a jer nije došlo do suradnje.

Kosor je izjavio da se protivi porezu na nekretnine.

- Ni gospodin Karamarko ni ja ne želimo te poreze - dodao je. Kazao je i kako smatra da je ponižavajuće za Milijana Brkića da 10 dana čeka na razgovor s premijerom.

- Želim da se kadrovska pitanja riješe u nekoliko dana. Riješimo probleme i krenimo na proračun - kazao je Kosor.

Na pitanje kako će Mostovi zastupnici reagirati u vezi s HRT-om, Grmoja je odgovorio: - Mi smo bili jasni. Kovačić je prije nekoliko dana upozorio na afere. Ne mislim se petljati u uređivačku politiku HRT-a - dodaje Grmoja.

Maras je kazao kako mu je žao što je jedna opcija kao što je Most izgubila trećinu potpore. Grmoja mu odgovara da je rejting Mosta na dan izbora bio 13%, ali da je sada 10%. Most je izgubio oko 3% potpore, i to nije tako veliki gubitak kao što se želi predstaviti.

Maras je potom kazao da Most SMS-ovima traži pomoćnike ministara, Grmoja pak da je to potpuna neistina, prenosi HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:27