DETALJI TRANSFERA

Više nije tajna: Nakon odlaska s RTL-a voditeljica Jelena Pajić vratila se tamo gdje je sve počelo

Postala je novo voditeljsko pojačanje u eteru Drugog programa HR-a

Jelena Pajić

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Nakon pet godina provedenih na RTL, reporterka, urednica i voditeljica Jelena Ćulibrk Pajić okrenula je novu stranicu u karijeri.

Nekadašnja voditeljica emisija ‘Dobro jutro Hrvatska‘ i ‘Bingo show‘ vratila se tamo gdje je sve počelo - na radio.

Naime, postala je novo voditeljsko pojačanje u eteru Drugog programa HR-a, prenosi HRT.

- Ne bih voljela da zvuči kao kliše, ali stvarno volim radio. Neovisno o tome radila ja na nekom radiju ili ne, radio mi je uvijek odličan suputnik – medij koji te prati dok si u pokretu, vožnji, dok radiš nešto po doma, dok uživaš negdje na godišnjem… Radio je odlična kombinacija glazbe, informacija, zanimljivosti i ugodnog društva – za mene dobitna kombinacija, objasnila je Jelena.

Jelena Ćulibrk Pajić svoje je dugogodišnje novinarsko iskustvo gradila kroz mnogobrojne zanimljive priče, reportaže i intervjue, za koje se nada pronaći mjesta u, kako kaže, "svom dijelu etera".

- Jako me veseli povratak na radio, posebno na Hrvatski radio gdje je cijeli niz dragih ljudi, kolega s kojima sam već jako puno radila. Uspomena je cijela hrpa – kako poslovnih, tako i privatnih i jako me veseli što ću s tom ekipom stvarati neke nove. Što se pristupa poslu tiče, nisam sigurna je li se išta promijenilo. Oduvijek sam bila štreberski tip tako da se za sve volim pripremiti najbolje što mogu. Mislim da je tako i dan danas, istaknula je Jelena koja bi u eteru voljela dati priliku i prostor ljudima koji su zanimljivi, inspirativni i imaju što za ispričati – od biljko-ljubaca i urbanih vrtlara do avanturista i svjetskih putnika.

Kako prenosi HRT, Jelenu Ćulibrk Pajić jako zanimaju "zelene“ teme – ozelenjivanje, uzgoj biljaka, urbani vrtovi, zaštita okoliša i slično.

- Privatno uživam u dobroj glazbi, filmovima, putovanjima, hrani – tako da će se sigurno i to moći "pročitati“ negdje u mom dijelu etera. Novi glas Drugog programa Hrvatskoga radija od kolega očekuje odličnu suradnju, neke nove zanimljive projekte i veselo druženje, a većinu kolega, kaže, poznaje već od ranije (barem s hodnika).

Zlatko Turkalj, urednik programskog odjela Zabava HR-a, rekao je da je Jelena već dio ljetnog projekta na Drugom, a početkom rujna predstavit će i svoju prvu autorsku emisiju.

- Imamo velike planove u koje će se Jelena kao vrhunska voditeljica savršeno uklopiti, izjavila je Eliana Čandrlić Glibota, glavna urednica programa Hrvatskoga radija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:49