PRONAŠLI PEPEO

PROCURILI NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA Curicu kojoj je glavu odrubila poludjela dadilja pokušala spasiti mala čivava, ali je na kraju i ona platila životom

 Reuters, istock

Maleni psić pasmine čivava pronađen je u zapaljenom stanju odmah kraj beživotnog tijela 4-godišnje Anastazije Meščerjakove, curice kojoj je presudila monstruozna dadilja Gulčekra Bobokulova (38). Podsjetimo, krajem veljače bolesna žena odrubila je glavu nedužnom djetetu i paradirala s njom ulicama Moskve urlajući 'Slava Alahu'. Bobokulova je vrlo brzo uhićena i trenutno joj se sudi za taj zločin.

Otac ubijene djevojčice dva tjedna nakon zločina otkrio je da su odmah kraj beživotnog tijela djevojčice pronađeni i posmrtni ostaci njezina omiljenog kućnog ljubimca.

- Nadali smo se da je pas uspio pobjeći prije nego što je Bobokulova zapalila stan, ali nažalost, to nije bio slučaj. Pepeo zapaljenog psa pronađen je odmah kraj Nastjinog kreveta - otkrio je neutješni otac Vladimir.

- Pas je bio s Nastjom do posljednjeg trenutka.

Kada je Vladimir prvi put ušao u uništeni stan, nije ni primjetio ostatke Lusje. Alarmirao je sve susjede, dijelo po naselju fotografije psa, ali od čivave ni traga ni glasa. Tek kasnije su mu forenzičari rekli da je stradala u požaru.

- Lusja i Nastja bili su jako bliski. Naše dijete imalo je fizičkih i psihičkih poteškoća i utjehu je pronašla u psu. Nakon nekog vremena postali su strašno bliski, gotovo nerazdvojni.

Smrt omiljenog kućnog ljubimca dotuklo je i ovako neutješne roditelje kojima i dalje ne ide u glavu što je potaklo ludu dadilju da napravi ovakav gnjusan zločin...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:31