JEZIV ZLOČIN

VIDEO: MONSTRUOZNA DADILJA OTKRILA ZAŠTO JE CURICI ODRUBILA GLAVU Procurila snimka s ispitivanja: 'A što mislite tko prolijeva krv?'

 Reuters

Dadilja optužena za odrubljivanje glave 4-godišnjoj djevojčici u Moskvi rekla je kako je njezin suludi čin osveta Vladimiru Putinu zbog ruskih zračnih napada u Siriji, prenosi CBS .

Upitan o ovoj izjavi, Putinov glasnogovornik rekao je kako je teško komentirati izjave žene koja je 'očito poremećena'.

Gulčekra Bobokulova (38), zadržana je u pritvoru nakon što je u ponedjeljak ubila dijete koje je čuvala. Agencija AP nije mogla potvrditi autentičnost video snimke na kojoj Bobokulova daje izjavu.

Bobokulova na snimci kaže kako je ubojstvo djeteta bilo osvetnički čin prema onima 'koji su prolili krv'. Upitana koji su ti koji su prolijevali krv, odgovorila je: 'Kako koji? Putin baca bombe'.

Podsjetimo, 38-godišnja Uzbekistanka u srijedu je novinarima nakon izlaska iz sudnice rekla kako joj je 'Alah naredio da ubije dijete'.

Vladimir Markin, glasnogovornik jednog od vodećih ruskih istražiteljskih tijela, također nije želio potvrditi, ali ni opovrgnuti autentičnost snimke, no rekao je da bi Bobokulovine riječi trebalo uzeti s oprezom.

'Motiv za ubojstvo osobe kojoj je dijagnosticirana shizofrenija ne podudara se s objašnjenjima koja je kasnije dala', rekao je te dodao da istražitelji trebaju provjeriti sve moguće teorije.

Osim što je otkrila osvetničke namjere, Bobukolovu se na snimci može čuti kako govori istražiteljima da čita Kur'an i moli se po cijele dane i noći, no ukoliko žele mogu otići u Uzbekistan i ubiti njezino troje djece jer ne čitaju Kur'an.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:56