Getty Images
NOVA VERZIJA

Povratak 'Prijatelja' nakon 13 godina

Obožavatelji legendarne šestorke koja je po cijele dane ispijala kave u Central Perku ili kratila vrijeme u Monicinom stanu bit će oduševljeni vijestima da stižu novi "Prijatelji".

Chandler, Joey, Monica, Phoebe, Rachel i Ross vraćaju se 13 godina nakon što je emitirana posljednja sezona popularnog televizijskog serijala iz devedesetih, ali u malo drugačijoj verziji. Potvrđeno je da stiže mjuzikl naziva "Friends! The Musical". Nova verzija imat će svoj debi na jesen u New Yorku, a na njoj radi dobro poznat duo Bob i Tobly McSmith - par poznat po parodijama kao što su "90210" The Musical", "Katdashian: The Musical" i "Full House" The Musical". Ako ćemo suditi po naslovima pjesama, referencirat će se na najsmješnije i najupečatljivije trenutke iz serijala - one koje svaki pravi obožavatelj "Prijatelja" mora prepoznati. Na popisu su se našle: "We Were on a Brake", "How You Doing, Ladies", "The One Where We Make A Million Dollars An Episode", "Oh. My God. It's Janice" i "The Only Coffee Shop in New York City".

-->

Popularni američki sitcom emitirao se punih deset sezona, od 1994. do 2004. godine, ali niti 13 godina kasnije ne prestaju spekulacije, a ni želje obožavatelja, da se popularna šestorka ponovno okupi. Iako su većinom demantirali glasine da se vraćaju, s obzirom na to da u posljednje vrijeme televizijske kuće snimaju nove nastavke popularnih serijala koji su se odavno prestali emitirati, kao što su "Gilmoreice" i "Will i Grace", postoji nada da ćemo ponovno vidjeti i Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera, Matthewa Perryja, Matta LeBlanca zajedno.

-->

Linker
20. travanj 2024 10:49