Bruce Lipton
 Profimedia, Everett
dvodnevni seminar u zagrebu

Dr. Bruce Lipton: Novac je energija o kojoj nam ovisi život, no znamo li upravljati s njim?

Svjetski poznati govornik i molekularni biolog dr. Bruce Lipton za nekoliko dana dolazi u Zagreb kako bi održao dvodnevni seminar 'Znanost osobnog rasta – ljubav, strah i život koji kreiramo'.

Ono što svatko od nas vidi oko sebe i način na koji to tumačimo uvelike utječe na naše živote, sadašnjost i budućnost, tumači dr. Bruce Lipton koji će svoja stajališta i teorije predstaviti i zagrebačkoj publici. Lipton održava seminar 21. i 22. rujna na kojem će govoriti o znanosti, duhovnosti i samorazvoju. Bavi se i odnosom mozga i stanica u tijelu te je zagovaratelj teorije da naše ponašanje i uvjerenja kontroliraju genetiku i oblikuju opće stanje našeg tijela kao i mjesto u svijetu.

Spoj znanosti i duhovnosti u suvremenom svijetu: Dokumentarni filmovi koje treba pogledati svaki ljubitelj Brucea Liptona

Njegove teorije dotiču se i novca i njegove uloge u našim životima. Postavio je tako jednostavnu tezu da je novac jednak energiji, odnosno da energiju kupujemo novcem. O njemu ovise naši životi, pa ako smo štedljivi i brinemo o financijskim sredstvima imat ćemo i dovoljno energije na svom bankovnom računu, energije od koje živimo. Suprotno tome, ako se razbacujemo novcem, u pitanje dovodimo vlastiti opstanak, smatra poznati govornik. Isto tako, tvrdi da smo svi programirani u prvih sedam godina života, te da nas to razdoblje određuje za kasnije i to je razlog zašto siromašni ostaju siromašni, a bogati, bez obzira na sve, ostaju bogati.

Lipton u svojim predavanjima govori kako imati pravilan odnos prema novcu i energiji, kako postati svjesniji svojih misli te ujedno pametnije upravljati novcem, no i kako direktno utjecati na vlastitu podsvijest.

Seminar se održava 21. rujna, u subotu od 18 do 21 sat te u nedjelju 22. rujna od 11 do 18 sati. Karte za dvodnevni seminar možete kupiti ovdje.

"Ako stavite slušalice i slušate program o tome što biste željeli da bude istina u vašem životu dok spavate, on ide direktno u vašu podsvijest. Bit ćete uspješni jer će 95 posto dana vaš program automatski tražiti vaše želje", kaže dr. Bruce Lipton. Naše misli koriste energiju, kao i naša interakcija sa životom. Kako pravilno postaviti energetski proračun za život, samo je jedna od tema o kojoj će govoriti na dvodnevnom seminaru.

Linker
17. travanj 2024 09:08