FRANKA I VEDRAN

Vedran Ćorluka ipak nosi vjenčani prsten na ruci! No, i dalje se svi pitaju postoje li nevolje u raju

Ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, glazbenica nije skinula vjenčani prsten, dok nogometaš u objavljenom videu ne nosi simbol njihova bračnog života. Ipak, dan nakon, na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije, Ćorluka na lijevoj ruci nosi prsten. Mnogi su posumnjali kako u raju postoje nevolje i prije dva mjeseca kada je Vedran nestao s društvenih mreža, ali i dao otkaz u moskovskom klubu.

Bivši reprezentativac i nogometaš Vedran Ćorluka u srpnju ove godine nestao je s društvenih mreža, a sada je zbog videa na tuđem Instagram profilu, na kojem se jasno vidi kako ne nosi vjenčani prsten, ponovno u središtu pozornosti. Zbog toga su se mnogi pitali zašto je jedan od naših najpopularnijih nogometaša skinuo prsten te jesu li razlog tomu bračne razmirice s glazbenicom Frankom. Ipak, dan nakon, na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu, na lijevom prstenjaku, sjajio se simbol njihovog bračnog života.

image
Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine.
GORAN SEBELIC/CROPIX

Da se nešto događa i u njegovom privatnom životu, dalo se naslutiti ovo ljeto kada je nakon samo 13 dana nakon što je preuzeo dužnost trenera moskovskog kluba Lokomotiva, Ćorluka zbog "obiteljskih razloga" podnio ostavku i vratio se u Zagreb. Za razliku od Čarlija, Franka je aktivna na društvenim mrežama i na posljednjim fotografijama također nosi vjenčani prsten.

Glazbenica je u posljednjoj objavi na Instagramu napisala kako je s dolaskom jeseni donijela nove životne odluke - da se ponovno vrati u formu te da upiše tečaj francuskog jezika.

"Svake godine se vraćam iz Istre u Zagreb s 'jesenskim odlukama' i baš volim tu energiju i elan kojim ljudi odišu kad se vrate s napunjenim baterijama u nove radne pobjede", napisala je Franka u opisu fotografije.

Sa suprugom Vedranom objavila je fotografiju nedugo nakon napisa o tome da im je brak u krizi, a posvetila mu je emotivnu objavu povodom treće godišnjice braka.

Čitajte i: Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog 'obiteljskih razloga' i nestao s društvenih mreža

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana, kako veeeeeć? Hvala fotografima na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle... Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Da... stvari se mijenjaju, ali mi ostajemo isti. Vekiiii sretna nam godišnjica. Volimo te tatich", napisala je Franka uz fotografije i time demantirala nevolje u raju.

U veljači ove godine uselili su u luksuzan zagrebački dom, vilu koja s okućnicom ima otprilike 1500 kvadrata, prema procjenama, vrijedi 15 milijuna kuna, a nalazi se nedaleko Britanskog trga. Iako su se upoznali prije devet godina, vjenčali su se prije tri godine, nedugo nakon osvajanja nogometnog srebra u Rusiji, u vili Meneghetti u naselju Bale. Sina Viktora Franka je rodila u siječnju 2020. godine, netom prije prvog lockdowna, kojeg je s obitelji provela u rodnoj Istri.

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

Linker
18. travanj 2024 23:31